mandag 1. februar 2010

Som fryktet... og dagens FY går til...

Jadda - da gikk mine bange anelser i oppfyllelse...

Det var ikke Mimosa som spirte - det var min kjæres "petuniaer", som viser seg å være Ipomeaer... Klarer neppe holde liv i dem til de er modne for utflytting... Sukk! (men med det har jeg i alle fall full kontroll over såbrettet og dets innhold igjen)

Han hadde trodd det var petunia med store frø(!) og stappet like godt hele pakka nedi. Jaja. Har flere Ippefrø liggende, men du og du så irriterende!

Har 3 spirer på hibiskusene - vet ikke hvilken farge ,men tror kanskje de er gule - fått av Charlotte i høst en gang?!?

Priklet dem om i større potter i dag og håper på det beste.

Julerosene som kom som et skudd her ved juletider kommer seg også. Har satt de første skikkelige bladparene med de karakteristiske taggete bladene. Er kjempe spent på om jeg klarer å overleve dem helt til de er modne for å bytte bosted!

Ellers er jeg hjemme fra jobb i dag - slapp ikke unna omgangssyken jeg heller, så i dag kommer jeg meg. Rydder og vasker og svetter og surfer. Ute er det masse snø og det frister å ta en tur med apparatet, som akkurat nå ligger på lading. Vi får se.

Ellers er jeg meget irritert over hvor dårlig Fædrelandsvennen er blitt - bare ei tynn flis som jeg betaler altfor mye for å få i postkassa mi. Den har bare blitt dårligere og dårligere etter at Holmer-Hoven sluttet som redaktør. Sammenslåinga med de andre store avisene har heller ikke vært til det bedre. Dritkjipt å lese om f.eks skoler i Tondheim og ikke ha en bitteliten sak som gjelder vår by / kommune ved siden av engang! Nei, æsj og FY! Her må redaksjonen i Fæ-vennen virkelig skjerpe seg!

4 kommentarer:

TurboLotte sa...

Ingen mimosa altså???
Jeg har sådd de på nytt. Håper det skjer noe i potta da.
Fevennen er bare søppel.. vi har den ikke engang. Av og til prøver vi sånn 3-ukers abbonement. Men det blir bare en haug med papirsøppel. Kjipt men sant. Savner Sørlandet. Husker du den?

Harryford sa...

Petunia - Store frø ;-)

Så ønsker jeg god bedring til deg - og Fevenn. :-)

Du, helt sikkert - ikke tøys, ordbekreftelsen var nettopp "spade" - ikke snøspade - håper jeg - som det vel egentlig ikke er noe som heter.

Mete sa...

Charlotte:
Ingen mimosa - ennå - håpehåpehåpe!
Fevennen holder vi av gammel vane, men vurderer å kutte ved neste forfall.
Sørlandet husker jeg ikke - den var gjerne gått inn i 92?

Harryford:
Ikke alle er like inne i frøstørrelser som noen av oss andre... Men viljen var god, da :-)
Og ordbekreftelsen passer jo utmerket nå! Det snør, det snør - tiddelibom! Blir ganske mye utav det, gitt. Gøy, egentlig, men litt trist for skøytebanen vi prøver å få til her oppe.
God kveld!

AnitaH2 sa...

Hi-hi! Det ække enkelt! Husker fremdeles beskrivelsen av ipomoea i trådgardin for noen år siden på Hagegal!
Får du for lite av en ipp eller to har jeg mørklilla og cerise, og en fin liten rød en. Den røde har jeg ikke så mange frø av, tror jeg. Men nok til ei potte hos oss hver, kanskje?