torsdag 28. januar 2010

Småfugltelling - hagefolk, er dere med?!?

Norsk ornitologisk forening ber folk om å telle fuglene vi har i hagen vår til helga. Her er hva de skriver på nettsiden sin:

Helga 30.-31. januar skal vi nok en gang gjennomføre Hagefugltelling. Denne begivenheten foregår samtidig i alle nordiske land. Er du forhindret fra å delta den aktuelle helgen, så kan dere registrerer på ukedager og helger før eller etter hovedtellingen.

Tellingen foregår ved at dere registrerer alle fuglene som er på fòringsplassen, i hagen og rundt hus og hytte den aktuelle helgen. Det høyeste antall for hver art disse to dagene noteres og legges inn i databasen. Gjør dette til en opplevelse for hele familien.

Vil du være med? HER finner du informasjon.

5 kommentarer:

TurboLotte sa...

Kul ting. Må sjekkes ut!

Ellea sa...

Og jeg som er så klein på fugler og navn, vet stort sett bare hva spurv og gulspurv er jeg.......

Gry sa...

Vi er med!

Mete sa...

Bra!
Jeg er enig med deg Ellen, men heldigvis begrenser det seg til to smellfeite svarttrost, en korpulent rødstrupe og diverse meiser her hos meg. Også ei flaggspett i ny og ne. Resten får gubben ta seg av :-)

anne - moseplassen sa...

:) Her telles og telles det også :D
Nå har jeg jo med årene lært meg hva alle hagegjestene mine heter, men i starten så tok jeg ofte bilder og viste mannen, for jeg kunne ikke engang forskjellen på blåmeis og kjøttmeis.. hehe.