onsdag 24. mars 2010

Vår?!?

Var litt mer vårstemt i sist innlegg. Er det egentlig nå også, men nå kan ikke snøen forsvinne fort nok! Ligger fortsatt tykk is og store snøhauger rundt her, men nå VIL jeg se gresset! Spar og graver hver ettermiddag - sprer snøen utover og satser på at mildværet skal ta det.
Turskoa er fuinnet frem, hundedriten liggr strødd gatelangs (hva er det for en uting?!? Hundeeiere, skjerp dere!)¨
Tonatene er sådd og spira og pottet om. Ipomea'ne som ulykksalig ble sådd altfor tidlig lever fortsatt. Ikke dårlig!
Byggtørka i drivhuset tar sikringa og kan ikke brukes om natta... Så jeg løper som en tulling med såbrett og småplanter..
Planlegger et besøk hos Kulien gartneri i løpet av rimelig kort tid, må bare få unnagjort en påskeferie. Og den er etterlengtet! You bet!

Jeg har fortsatt ikke egen pc, så jeg sniker meg til å låne podens til tider. Funker det, men har ikke bilder her. Må vel snart bryte "ikke kjøpe på el-kjøp-prinsippet" mitt og reise ut og kjøpe. Expert har bare HP og Compaq. Det vil jeg ikke ha.
Ikke Packard Bell heller.
Sær, jeg?!?
Ja.
Men i dag har jeg lottet og venter en telefon fra Hamar om at de venter på meg - med en koffert med 95 mill oppi... Og når jeg har hentet dem ( rett over midnatt), så skal jeg kjøpe en Mac. Og en stor og dyr Acer eller Toshiba. Men ikke på El-kjøp.

Og nå skal jeg legge minsten.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjøp MAC!! Kjøp den på Expert og ferdig med det. Himmel!!! Det er en helt fantastisk verden.

Ellers så er det minimalt med snøhauger igjen her heldigvis. Så til og med helleborusen fra Anita ( AMO ) i dag. Juhuuuuu!!!!!

TurboLotte

Mete sa...

Julerosene mine blomstrer også. Eller den hvite blomstrer, de andre gjør seg klar. Ja, mulig det rett og slett bare må bli mac. men først påske :-)

AnitaH2 sa...

God påske, kjenner jeg deg rett, er det VEL fortjent!

Ellea sa...

Her har vi jobbet som gale med å spre snøen utover, i tillegg til at jeg kjørte snøfresen inn i hagen foran huset (gresset kommer tilbake det....) så nå er det så godt som helt snøfritt her.....en ørliten klatt i det ene bedet foran huset. Det er så deilig. Nå får du masse tid til å spa og grave i påsken.

Hvorfor kjøper du ikke en liten vifteovn med termostat? De har en grei en til 350,- på Clas Olson, eller du kan kjøpe den jeg bruker (har frostvakt og tåler litt sprut) på Grønt fokus for 4 lapper. Det er ikke mye strøm som går med i det lille huset, jeg brukte ikke mye selv om det var kaldt.