mandag 5. april 2010

Strømbrudd, slutt på ferien og døde planter

Så var årets påskeferie slutt. Begynte bra - ovn i drivhuset, ut med småttisene og fullpakka bil på vei til heia. Snø og sludd i sikte, sørpe og god stemning. Var hjemom mandag og så til saker og ting, og det så meget bra ut! Tok med meg sykler oppover, fikk noen turer langs veien. Koselig det, fortstt med kakao, pølser og brød i sekken. God stemning tiltross for dårlig vær hver dag - med unntak av to kvarte dager. Men da vi kom hjem dalte stemingen betraktelig. 10,2 grader inne og steindødt i drivhuset. Strømmen var gått, jordfeilbryteren hadde slått ut og ikke på igjen... Så det var jo ikke så gøy!
Så da var det først en bomtur etter ved og stiklinger på Plantasjen, så en bomtur til til Kulien gartneri (trodde de hadde hatt åpent i dag) og så til sist hurtig såing av diverse saker og ting. Tomater, squash,basilikum, jordbær,klokkeranker, div salat, og div, div div. Husker ikke i farta og orker ikke gå inn på badegulvet og sjekke. Det er piggfullt under skapene..
Men hadde ikke igjen av green olive-tomatene, så det ble noen oxheart. Må få kjøpt frø til noen andre også, ev kunne jeg få en plate eller to av Anita H2 + Ellea. Tuuusen takk til dem!
Nå er eldstegutten småsjuk, vaskemaskinen går på fullt og i morgen er det jobb.. (Men jeg tror sannelig jeg skal bevilge meg 20 min i solstudio først - må jo ha noen fregner etter påska, ikke bare rustflekker)
God kveld!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Huff, så kjedelig... God spiring til deg.

Mete sa...

Takk:-)

AnitaH2 sa...

God spiring, ja! Bogrønt her ute hadde da åpent i dag, så rart at ikke de andre var det?

Ellea sa...

Det skal nok bli litt mer enn enn plante eller to å hente her hos meg. Jeg har 3 forskjellige tomat, 3 forskjellige paprika og chilli, og noen miniagurker å tilby når det gjelder mat.....blomster skal det også bli vet du!

TurboLotte sa...

Næmmen ååååh så kjiiipt!! Tomater skal du få av meg også. Ikke noe problem.
Kan sikkert hoste opp noe annet også. Vi sees jo snart på hagemøte.

Blomsterguri sa...

Jeg skal ta med blomster på hagal møtet - du skal få så mange hvis du vil, du uheldige hagegale!!! Det ordner seg ser du! :-)

Mete sa...

Åh, blir helt rørt, jeg! Tusen hjertelig takk! Jeg skal ikke være vrien med å ta imot...

KLEM <3