søndag 6. september 2009

Søndagens gjøren og laden

Å du hellige juletre!
I dag har vi sett igjen! Jeg kunne ikke få på meg underbuksa fort nok og så komme meg ut! Ja, ikke i underbuksa, da, men med ei joggings slengende på på veien!
Var ute i mange timer og har fått gjort masse:

1. drivhuset ble ryddet tomt, de siste tomater, agurker, chili og paprika kom i hus, Physalisen gikk over hekken - de grodde sinnsvakt og ga liten avling. Store kar ble tømt og hestemøkka ble dandert rundt hekkplantene. I tillegg ble drivhuset vasket og støvsugd og potter ble vasket og stablet. Det ble gså plass til litt hagemøbler somble ryddet bort + det lille bordet og den ene klappstolen ble det også plass til.

2. Olivenen og pistasjetreet fikk ny potte og ny jord

3. uuups! Noen gule og noen hvite akeleier + hundetann ble priklet. De hadde jeg helt glemt vekk. Og julerosepottene har det ikke skjedd noe i, så de ble sendt rett kjøleskapet en tur. Og så får vi se hvordan det går!

4. Hagemøblene i tre ble demontert og stablet på trævet på garasjen. Der havnet også et av de andre hagebordene.

5. musefeller ble satt opp i garasjen. Har to smellfeite mus som har levd godt på solsikkefrø en stund. Nå er det såvidt de gidder flytte seg når vi flytter på saker i nærheten av der de har spist. Maten er borte,men håpet er tilstede... De har bodd inni støvsugerposen (har en gammel støvsuger som vi har i garasjen til bruk i bilen og sånt) - det fant min kjære ut da han åpnet den og det tittet en mus opp på ham.

6. Potter er vasket og stablet bort.

7. Plantasjen hadde besøk av meg - jaktet gode tilbud, men 30% er ikke nok! Men kom hjem med lyng og asters så høstpynten er på plass. Og jord - det er alltid greit med litt jord...

8. svigers og svoger'n kom på middag og jeg fikk bakt en kake også.

9. og nå er fravær nummer en for morgedagen ( i tillegg til det planlagte fraværet) i boks og vikarene er haiet inn.

Ha en god kveld og en god uke! Klem til alle!

3 kommentarer:

AnitaH2 sa...

Sånn hadde jeg planlagt også, bortsett fra akkurat drivhus-delen da.
Nå skal jeg glede meg over at du fikk det til, selv har jeg jo uka på meg. Noe oppholdsvær blir det vel alltids?
God tur!

Mete sa...

Drivhuset, ja! Har en nabo som er mer enn kjøpevillig og heiv seg rundt da jeg ryddet ut og lurte på hvor mye jeg skulle ha for det...
Men det e'kke til salgs før trampolina er borte. DA skal jeg ha STORT drivhus (men ikke som Kristin - trampo er ikke så stor, dessverre)

Og ja, takk for det! Gleder meg til å reise på tur med disse pubertetslusa, jeg! (Og har sett butikker i DK som selger blomsterløk til 5 kr pakka, og det tror jeg også kan bli greit. Bytter gladelig ut et par truser med noen løk...)
Ha en god uke!

TurboLotte sa...

Guri malla. SÅ aktiv du har vert da? Jeg fikk bare klippet plenen jeg.. orket ikke mer. Huff, er litt hagelei nå ja.