torsdag 11. mars 2010

Vårsøg

Det er vår i lufta, syntes jeg! Særlig da jeg sto bøyd over ishakka på inngangssiden i formiddag og hakket løs kun iført t-shirt oventil. Det er deilig!
Å kjenne at våren nærmer seg, altså!

Det er lenge mellom blogginleggene nå - mye fordi jeg ikke har egen pc og den jeg låner av poden har ikke minnekortleser og da får jeg ikke inn bildene jeg har tatt. Derfor mugner jeg litt.. Skal ha en ny maskin, men gidder ikke betale det hvite ut av øyet for den, så da må jeg vente. Og jeg venter og venter på å kunne kjøpe et annet sted enn på Elkjøp...

I dag har jeg vært hjemme med sykt barn - sant skal være sant, jeg er IKKE den fødte sykepleier, ikke engang for mine barn. Så innimellom pjusking, kløing, hente ditt og hente datt, så har jeg sådd. Sådde tomater; Sweet olive, oxheart og vanlige cherry. Kjenner ikke til noen av dem, men det kan jo bli spennende!
I tillegg sådde jeg Rudbeckia i fargeblanding, tvillingblomst og dvergridderspore. Og så prøver jeg meg på mimosa igjen. Det ble ikke noen ubetinget suksess sist... De spirte, de lever, men de vokser ikke... Rart!?!

Forrige uke var det vinterferie, mann og barn hadde fri, mor hadde jobbet inn nok til å avspasere heøle uka. Deilig vær og mye snø! Fantastisk!
Men jeg gikk selvsagt glipp av møtet til de hagegale - igjen :-(
Har satt av dato for neste møte og da bare MÅ det passe, altså!

Ellers gikk forrige ukes kvelder til å strikke luer i hullmønster med mohairgarn fra Stoff og Stil. De ble kjempesøte, men jeg kan altså ikke få lagt ut bilder.. Grrr!Rart!?!

4 kommentarer:

Blomsterguri sa...

Godt å se liv i deg! Ååååh - vår - det vil vi alle ha nå.
Kjekt at du blir med på neste hagegalmøte - vi kan kjøre sammen hvis du vil?

Unknown sa...

ELkjøp er noe dritt! Nekter å gå der. Jeg handler alle slike ting på Expert på sørlandssenteret. De er kjempehyggelige og har en ganske ok betalingsplan. ;-)

Mete sa...

Expert er bra det, men jeg vil ikke ha Compaq (åssen skrives det?) eller HP-maskin, og Acere har de omtrent ikke.. Og Apple har jeg ikke råd til..

Ellen Walnum sa...

Det var da enda godt å høre at du kommer neste gang:)