mandag 16. februar 2009

En fantastisk helg

Helga begynte dårlig, men viste seg å bli riktig så fin.

PC'n er fortsatt på reparasjon og skulle hentes fredag 16.00, sto det på web'en. Så jeg ringte og spurte om jeg kunne hente den før?!? Men nei da, den var ikke påbegynt engang - bare sendt videre.. What the !#"¤%?!? Fikk litt fortgang i sakene da jeg nevnte et sentralt navn der over, men tidligst midten av denne uka...
Jaja, ikke noe å gjøre med det!

Så da var det bare å nullstille seg, pakke bil og unger og frese avgårde til hytta.
Fantastisk vær oppover, og masse, deilig nysnø! 40 cm siden sist. Skuffet oss inn, fyrte opp i peisen og hadde 28 i løpet av kvelden. Men det var nødvendig! -20 på morrakvisten er rimelig spiggent, for å si det sånn!
Ble litt varmere i løpet av dagen og hadde en lang og god skitur alle fire + svigers i -8 og steikende sol. Påskefeeling! Har tatt bilder, men de får jeg ikke over på pc enda..

Ellers jobbet vi godt - både med strikketøy (3 par barnesokker + lue og skjerf til diverse kosebamser og -hunder) og skuffa. Taket fikk en shaving - var 1,30 på det meste, og luftinga til doen var snødd igjen.. Hehe - da sneiker det godt på snurredassen når det begynner å tine, da...

Nå sitter jeg 5 min på jobb og skriver før dagen starter helt opp. Trenger en ventil av og til, og nå kjenner jeg at det rykker i frøkjøpefoten - det har det kun gjort en gang før, og da forsvant hele frøboksen min. Har nemlig sanket mye frø i løpet av årene, men fikser ikke det der med å så dem... Men fyttigrisen så sur jeg ble da boksen forsvant i fjor sommer! Og nå tror jeg alt skal bli så meget bedre i og med at drivhuset skal settes opp fortere enn svint når snøen er gått! Gleder meg bigtime, og kjenner den følelsen blir større og større for hver gang jeg skriver det!
Er også fornøyd med å få kjøpt ei umontert Yukon redskapsbod fra Plantasjen for 1500 kroner. Knallkjøp! Må bare få svigerfar til å hente den - bunnen er montert og trenger en tilhenger å stå på.

Nå tikker 1. fravær inn for dagen, så da må jeg jobbe litt.

Ha en fin dag!

3 kommentarer:

Harryford sa...

Høres ut som en knallkosehelg Mete! - Litt mosjon og mye kos!

Jøss 1,3 meter med snø , det skulle holde! Jeg stønner over de 60 cm her!

Jo det er ikke "lenge" før det er drivhusvær nå!!! Smelter fort på kysten - - eeeeh men en titt ut av vinduet sier meg at det må ventes litt til! ;-)

Ha en super dag!

Charlotte sa...

Himmel.. du kan da ikke vente til snøen går!!!! Du må jo komme igang!!!

Ellea sa...

Helt enig med Charlotte! Er det noe vi kan gjøre for å få fortgang i gubben mon tro:-))