mandag 31. august 2009

En sommer er over

.. og bare minnene om den består! Ja, det heter seg så i sangen - vet ikke om det så mye å minnes fra denne sommeren, om en tar været i betraktning. Men men. Denne helga har vi vært på familiebesøk i Tvedestrand. Min mor fylte året torsdagen og feiringa var lørdag. Full fres med beøk hos min far, bestemor og på kirkegården. I tillegg ble Tvedestrands gågate behøring promenert opp og ned et par ganger - det går fort, vettu :-)
Selv med pågående lokalpolitikere stående tett som i en sildestim. Vil du ikke ha boller, rose med hengehode, karameller eller popcon, så skal du..
Nu vel - ungene trengte ikke formiddagsmat, i alle fall!

Fredagskvelden var vi ute og gikk en liten tur på Borøya - stedet min mor bor. Den tidligere Rosenlunden til Astrid Gjertsen er shaina opp og blitt fantastisk flott - i privar eie! Hadde det ikke vært så seint, så hadde jeg ringt på og spurt om å få ta en nærtitt med fotoapparatet der. Men det får bli neste gang. Denne gangen lusket jeg meg inn på den nyklipte plenen og snuste meg rundt! Fantastisk! Sånn oasehage vil jeg også ha! Må bare flytte først...

Ellers trenger man ikke gå lenger enn til kortsiden av huset til mor før man kan plukke deilige tyttebær! NAM!
På lasset hjem hadde jeg to ulike høstanemoner og en gul, høy greie. Og en lovnad om å få ta med meg kiwien hennes neste gang! JUHU!

Vel hjemme var det hentelapp i postkassa - og innholdet i den pakka sto det om i forrige innlegget.

Ha en fin uke, folkens!

4 kommentarer:

Ellea sa...

Nei det er vel ikke stort å minnes denne sommeren, sånn vær og blomstermessig. Jeg har nå krøpet til korset, innrømmet at det er høst og har ryddet bort sommertøyet...snufs...

Mete sa...

snufs, ja

AnitaH2 sa...

Mmmm, tyttebær! Smakte det første i går. Det er jo ikke godt, men det MÅ til for å kjenne høsten komme.
;-)

ninabakke sa...

Fine bilder!

Mvh Nina
www.fotoverden.blogspot.com