torsdag 17. desember 2009

17.desember

juleblogg  Desemberblogginga ble ikke helt sm jeg hadde tenkt..Ikke så ofte, og ikke så julete. Ble ikke så mye fritid og bloggetid, dessverre. Ikke så mye annet heller. Julebaksten er ikke ferdig, ei heller lammelår og julekos. men det kommer. I morgen. Og lørdag. Har jobbet litt i kveld også.
IMG_0138 Det er blitt likør på flasker. Sure kirsebær, sprit og sukker. Veldig god (smaksprøver i eggeglass er et must) og nå er kinna passelig lunka :-)

Prøvde meg også på
TurboLottes oppskrift på “Brente mandler for dummies”.
IMG_0139 IMG_0140 IMG_0141
  Bildeserien viser stadiene – fra gyldne via grå til ferdige. I følge min bedre halvdel var de veeeldig gode. Så jeg må jo bare få pakket dem på glass før han fortærer dem alle.
  øye Ellers var det nest siste skoledag i dag. Dagen etter tidenes juleball. Gutter og  jenter i nystrigla utgave. De var så fine og flotte alle sammen! Biff Stroganoff, salat og ris på tallerken og brus i flasker. Damenes og herrenes tale, underholdning, gutter med kassegitar og klinesanger – er et rart jentene smeltet?!?, rockeband med”I love rock’n’roll” fra Joan and the Jets  --  full guffe!  Ute herjet Kong Vinter og han ser ut til å kunne gi oss hvit jul!  Dette blir bra! Bare pakkene blir kjøpt inn. Får ta et raid i helga.
Nå skal julefreden senke seg bare morgendagen bikkes.

3 kommentarer:

AnitaH2 sa...

Joan jett & the Blackhearts, I presume?
;-)
Høres ut som et riktig Ball! God og velfortjent juleferie til deg og dine!

TurboLotte sa...

HEeey så bra! Ja her er det tomt allerede så jeg tror jeg må ty til en ladning til. Kanskje det går an med peanøtter også... hva tror du?

Mete sa...

Stemmer Anita, de var det. Bare i yngre utgave. Bilder forefinnes forresten på www.minskole.no/haumyrheia

Ja, Charlotte - høres spenstig ut med litt saltsmak inni alt det søte. Kunne vært artig å prøve en liten porsjon. Salte mandler er jo også er killer! Skåld mandlene, surr dem i litt olje og guff på med grovt salt (knust Maldon er saker). Ristes i ovnen og legges til tørk og avkjøling på benken. NAM NAM NAM!