tirsdag 15. desember 2009

Intet nytt er godt nytt?!

Jepp - det er den mest intense, deilige perioden i desember. Kun 3 arbeidsdager igjen før avspasering gjør det mulig med lang ferie :-) Jepp, ganske all right!
Morgendagen er av den hektiske typen; vaksinering av 150 elever + en del lærere, rigging til juleball og juleball for 310 personer fra 19 - 23.30. Tror nok jeg kommer til å være rimelig "kake" torsdagen. Men jeg er ikke alene. Mager trøst.

Ellers er jeg ikke i rute til jul, men jeg kommer dit. Skal bare ha julequiz og vafler på torsdag og kirke og lunsj fredag. Og SÅ.... Åh, lykke!

(Hjem til sløvekveld og visshet om en hektisk vaskehelg)

Ellers har jeg gått fra frustrasjon over mine parfymelukter og uhell, til spenning og glede over å kjenne kunnskapsrike mennesker med svartbelte i hvor man finner greie ting (på tilbud) på nettet :-)

Britt Åse har ledet meg inn til www.fragrancex.com og paypal, og nå er ny flaske på vei :-) Og fristelsene står i kø. Takk til deg, BÅ!

Jepp - midten av desember er i dag - sola snur snart og det er snart vår og hagegalskap igjen! Juhu!


3 kommentarer:

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Bare en glæde, dear ;-)

Her er det tre arbeidsdager til, og så er det juleferie for min del også. Jojo, -litt veiledning på tirsdag, men det er bare litt sånn "småtteri" :D

TurboLotte sa...

ÅÅÅÅåhhh juleball på skolen!!! Var med i komiteen den gang. Hadde eget bord og greier. Min mormors svarte taftkjole, rødt lakkbelte og røde lakksko. Alt var bare helt fantastisk. Kylling og ris.. (uuuurk) gutter med alt for mye Sterilan. Moe i smoking.. ja til og med "Goder`s" i smoking!! Tror faktisk jeg danset med han også.

AAAhhh minner om en svett gøy gymsal.

Mete sa...

Det ER gøy i år også!