fredag 14. mai 2010

Langhelg

Langhelgplanene var lagt for lenge siden; skulle på hytta og stuve ved + legge nytt tak.. Ikke alt ble som planlagt, men men
Guffa avgårde onsdag etter jobb. Full bil; jordsekker, vann og mat. Shingel fikk vi ikke på tilbud nå, så da tar vi det litt senere. (Første strek i regninga).
Vel oppe så vi at veden vi hadde tenkt å "redde" fra veikanten var det noen andre som hadde forbarmet seg over (andre strek i regninga). Så vi så oss ut noen passelige trær i hyttas nærområde for stuving. De skulle til pers torsdag morgen! Så vi skrudde sammen to nattbord fra IKEA og fikk dem på plass på rommet vårt i løpet av kvelden. Det ble veldig greit! To cider og en eggelikør på kvelden, og vi sov veldig godt!
Himmelsprettmorgenen var det overskyet, men så greit ut til å jobbe i. Jobbe, ja. Ikke ei av de to sagene vårt funket. Skrudde og styrte, men det hjalp ikke en puck! (strek nummer tre i regninga, og nå var jeg igrunn rimelig sur). Så da ble det til å ta en tur til svigers og kjase. Fant ei sag hos noe annen familie, men den var heller dårlig. Fikk vippet de fire trærne over ende, og lovet hverandre om å ta Evjetur fredag morgen. Som sagt, så gjort! 09.15 var vi på plass og i løpet av en time var sag og plastkrus kjøpt, og vi parkert uttafor hytta. På med jobbetøy og kvisting, kapping og bæring. Svett og fæl, men veldig deilig!
Kjørte hjem på ettermiddagen og fortsatt jobbinga her.
Plantene flyttet ut av bu og drivhus, jeg fikk ryddet og oppdaget at det er to miniagurker på gang! JUHU!
Hagemøbler er satt på plass, og jeg oppdaget til min glede at jeg må ut og kjøpe flere blomster! Har opptil flere potter som mangler blomster oppi! JAAAAAAAAAAAAAAA!
Ellers er det rengjøring av hagedammen som gjenstår, samt at jeg har sett at det må gjøres endel både i veibedet og slutten av langbedet. Gleder meg til å få damene på besøk, så kan de komme med masse tips og innspill! Jupp, jupp!
Nå skal jeg ta kvelden:-)

4 kommentarer:

Ellea sa...

Sånne streker i regninga liker vi ikke!! Gleder meg til å treffe deg på onsdag:)

TurboLotte sa...

Er ikke du lærer da? Kan du ikke bare si at sånne streker ikke er godtatt? Hehe...

Blomsterguri sa...

Nei og nei - det var mange streker i regninga, så jeg skjønner at humøret ikke var på topp til å begynne med. Gleder meg til onsdag!

Mete sa...

Gleder meg også til onsdag! Og de strekene skulle jeg gjerne kunnet sensurert - hadde blitt 1, det!