lørdag 15. mai 2010

Nå kan den 17.komme - jeg er klar! (Nesten)Nå kan 17.mai bare komme! Er så godt som klar, og det er deilig!

I dag ble brynene farget, min kjære vakset den ene dammen, og de to andre kommer forhåpentligvis i morgen.

Var en kjappis på Randesund Lysstøperi - til både stor og smås glede! For et deilig sted! Det nydeligste lysthus, masse flott interiør, dyr i fri dressur og blomster - masse sommerblomster! Vel verdt et besøk, og ungene sa at vi godt kunne gå dit igjen snart!
Det er ikke hverdagskost!

Har vært en svipp i Arendal og Tvedestrand i bursdagsbesøk. Min kjære lillesøster er overgravid og fylte året i går. Hyggelig å treffe dem og også en svipp innom far og mor.

Vel hjemme tok jeg fatt på sukkerbrødbakinga - ett av de 8 årlige jeg lager. Ett til hver bursdag (mann, barn i sammen, min + 17.mai). Og jada, jeg vet det bare er 4 selskap, men jeg får det jo pinadø ikke til, så stort sett ender jeg opp med ¨bake to til hver anløedning. Ikke det at de blir flate, de blir veeeldig høye, og ikke stekt i midten.
Det siste i dag så greit ut, og nå står krydderkaka i ovnen. Brownietinga står klare, og muffinsa skal ut av frysen i morgen.
Så skal huset vaskes. Det trengs, så jeg. Rart det der - at det kan bli så støvete når man bare er ute? !?

jepp - god kveld!

ps - bildet over er hentet herfra - jeg klarer ikke lage så flott kake...

3 kommentarer:

TurboLotte sa...

Vakset leggene eller dammen? Ha-haaa!!

Neida.. men du.. RSlyst... ( himmel for et langt ord) er jo lifsfarlig sted å gå. Har jeg ikke minst 3000kr å bruke, tør jeg ikke gå inn der. Jeg er en svak sjel ja.

AnitaH2 sa...

Godt å være klar, det tror jeg på. Selv sitter jeg og dingler, og vegrer meg mot å finne fram strykebrettet. Må nok sjekke et par blogger til før panikken tar meg tilstrekkelig...

Men ha en flott 17. mai!

Ellea sa...

Som alltid tar tempoet ditt pusten fra meg:) Her i huset er det ingen barn lenger så 17. mai er en avslappende dag.....rusler bort for å se på barnetoget og så får vi se resten av dagen. Skulle ikke forundre meg om det blir noen timer i drivhuset:)