tirsdag 25. november 2008

Møte i Vågsbygd hagegale

Så var novembermøtet over. Veldig hyggelig som vanlig, men med en liten demper i og med at Charlotte ikke kunne komme. Det er så uvirkelig og usigelig trist dette med pappaen hennes, det påvirer oss alle og vi tenker på henne.

Men det ble skravlet også, altså! Ellea hadde med seg himla skjønne plantemerkelapper som hun har laget selv. Så flink hun er! Og så så fine de ble! Jeg er imponert!
Marit hadde med seg flotte julegrytekluter til meg. Igjen; tusen, tusen takk! De var kjempe fine og jeg satt utrolig stor pris på det!
Marit hadde også med seg et nytt medlem; Mariann. Koselig å treffe både Marit og Mariann - og etter beskrivelsen av hennes hager, så har vi virkelig noe å se frem til! Juhu!

Det ble snakket om Clematis, Kypers, Edith - det levende leksikonet - ble "grovt"utnyttet. Hun er en utømmelig kilde av kunnskaper! Og så var det drivhus, frø, stiklinger, engeltrompeter, kjellere med duftende saker, lysekroner og netthandel, barn, dysleksi og dyskalkuli og sikkert masse, masse mer.

Og så skal jeg hente det nye kameraet mitt i morgen - rakk det ikke i dag. Gleder meg!

På jobb går det i 150 med til tider høy temperatur. Merker at det nærmer seg store rettebunker, karaktersetting og om 4 ukerstid; juleferie.
Mange treffer også på bassilusker og diverse virus på veien, så da jeg har litt å henge fingrene i også med å finne vikarer. Det er ikke like lett. Få på lista, færre ledige og sjelden med de fagene jeg trenger...

Det er meldt litt mildere fremover - må dytte ned løk og tømme potter -nå er det siste sjans før vinteren, tror jeg.
Ha en fortsatt god kveld!

1 kommentar:

Unknown sa...

Så gøy det hørtes ut. Og så fikk jeg ikke møtt det nye medlemmet??!! Nei det får jeg ta igjen neste gang.

Er så glad for at dere hadde møte uansett. :-)