fredag 12. juni 2009

Feriepenger og ny godlukt


I dag luktet det deilig da jeg kom hjem fra jobb! Mannen har vært litt schlækk noen dager og har holdt seg hjemme fra jobb. Men nå var visst energien på vei tilbake, for kjøkkenet var vasket ned, badet tatt grundig og ellers alt ryddet og støvsuget. Åh lykke!

Vi var på felles feriepengesprett i ettermiddag. Min gevinst var en søt bluse til 25% og min etterlengtede Escada Magnetism. Mmmmm! Spør du meg sier jeg den lukter godt, spør du suprdama fra Grimstad, så finner hun nok alle elementene som gjør at denne -i følge min nese og kropp - lukter delicious!

I tillegg ble det lagt igjen noen kroner på plantasjen - inneplanter i dag + desis gift- Har ekle larver som spiser opp alle bladene på det ene epletreet. Blæh! I tillegg måtte jeg forbarme meg over et lite oliventre og et lite pistasie tre - de ropte etter meg at de kun kostet 49,90... Så da...

På KID kjøpte jeg disse flotte gardinene som passer perfekt på mitt kjøkken! Ikke typisk meg, men allikevel flotte! Veldig dårlig bilde - men jeg har altså blå veger..Nå er det fredagskveld med litt jobbing foran meg + en irritasjon om ny loddbok som må fordøyes... Bare 100 lodd denne gangen - leverte som sagt den forrige boka i går - da for fotballen nå er det svømminga. For en elendig timing! Markedet på Søm er for lengst mettet av 77 fotballags rekelotteri...

Her følger noen hagebilder sånn på tampen.8 kommentarer:

Anonym sa...

Og i tillegg har vi sensorgodtgjørelsen i komminga. :D

Nyt helga og feriepengene. :)

Mete sa...

You bet!

Anonym sa...

Ja, Meretemor;
"Feminine, natural and sophisticated, the new juice from Escada accentuates the power of women who live for the fusion of love, and whose energy makes their desires come true." Sier ozmoz(.com).
Noter:
Topp: ananas,solbær,melon og lichi
Hjerte:rose, magnolia,heliotrop, iris.
Bunn: sandeltre, vetiver, patchouli, evighetsblomst.

Høres ut som en deilig en, dette. Bortsett fra den forbaska irisen, da. Den får meg til å lukte av brunstig hankatt, og det er ikke noe kult.

Margrethe sa...

Så flotte gardiner, da!
Og deilig duft på flaske er ikke å forakte :)

Feriepengene har jeg enda ikke fått nyte skikkelig, men det kommer... Godt når man kan unne seg noe man ikke har tatt seg råd til tidligere!

Flotte hagebilder fra en fin hage :)

Ha en riktig god helg! Hilsen Margrethe

Vivi sa...

Det føles godt med feriepenger. Jeg har for første gang i år satt av penger til ferie, for det er ei stund til jeg skal ha ferie. Må ikke bruke alt, for det frister veldig.
Flott blomstring du har nå. Ha en fin helg.

Mete sa...

Det forbauser meg at en blanding av alt det du ramser opp her faktisk kan lukte godt, Britt Åse! Men deter tydelig med parfyme at "jo flere kokker des mere søl" ikke stemmer :-)
Parfymen - eller eau de parfumen - er veldig god på meg. Den brunstige kattelukta *LOL* får jeg av en del andre dufter, sånn som Sport fra Ralph Lauren (den blå flaska som dufter himmelsk på andre)

Ellea sa...

Her holder jeg meg til Daisy fra Marc Jacobs. Er skrekkelig konservativ når det gjelder duft, og har jeg først funnet en holder jeg meg til den:-)

Deilige bilder fra hagen:-)....og så er jeg så glad for at jeg ikke får loddbøker i fanget lenger!

Anonym sa...

Folk er forskjellige slik. Noen er signaturduft-typen, og andre surfer, slik jeg gjør.