søndag 28. juni 2009

S O M M E R


Å du store min tid - til nå har sommeren vært akkurat slik jeg drømmer om! Sol, varmt, blomster over alt, godt i vannet og unger med isbarter så langt øyet kan se.
I helga har vi gjort alt fra å besøke legevakten med en svært opphovnet, blålig fot etter vepsestikk til lange og deilige timer på stranda. Mye brennmaneter i vannet, men heldigvis klarte vi oss unna de verste nesletrådene. Det vittige var jo at vi litt etterhvert var alle barnefamilier i gata samlet på ett sted. Ungene hadde det superdupert og vi voksne kunne like oss godt vi også :-)
Middagen var i kveld - grillmat, selvfølgelig, men salat laget av kun hjemmeproduserte ingredienser. Salater, ruccola, agurk, vårløk, tomat. NAMNAM!
Og så vil jeg skryte litt av en hvitvin - sørlandsvin, hvit, het den. Passet flott til rekene i gårkveld. Iskald og frisk.
Livet er strengtatt ikke så aler verst for tiden! Og i morgen begynner ferien for alvor! JUHU!

4 kommentarer:

Anonym sa...

God ferie :D

Margrethe sa...

Høres ut som en deilig dag :) Med unntak av vepsestikk og maneter, da... Men det er gjerne noe som kan følge med! Hjemmelaget salat høres nydelig ut!

Juni sa...

Sommeren slik vi har den nå er kort og godt bare HERLIG!

Synd med det vonde vepsestikket, men ellers høres det ut som om dere har hatt en deilig dag.

Ellea sa...

Det der høres ut som en ordentlig sommerdag, der både stikk og maneter høres med til dagens orden. Egndyrkede salater smaker mye bedre enn andre salater, det er helt sikkert!