torsdag 23. april 2009

Bilder på en nydelig dag.

Fikk ny linse til kameraet, som jeg sikkert nevnte. Har testet litt i dag. Gikk litt fort i svingen, og bearbeidinga etterpå er vel heller stemoderlig men men. Dagen har uansett vært deilig deilig. Varmt og mase sol. T-shirt og capribukse = JAAA!
Her er bildene:

Gullungene måtte jo avbildes. Ikke alltid de er like fotogene, men av en eller annen grunn var de rimelig samarbeidsvillige i dag - men de tok ikke akkurat anvisninger *LOL*


Magnoliaen blomstrer nesten for fullt nå - de ca 30 blomstene er nok på sitt beste i helga. Nydelige blomster - 'Heaven scent' - men linsa var for kraftig til å stå så nærme som jeg måtte. Så derfor har jeg lekt litt med bildene. Må heller ta noen andre bilder med ei anna linse senere. I morgen, tenker jeg.


Et bitte grann av det som blomstrer i hagen for tiden. Stemorsblomsten her stått på samme sted i 3-4 år. Kommer år etter år - helt topp! Burde nok stått et annet sted, men har ikke hjerte til å grave den opp. Da kreperer den vel..

God kveld!

4 kommentarer:

Ragnhild sa...

Fine bilder av nydelige barn!!! Heldig du som har Magnolia. Jeg kjøpte meg en i fjor, men rådyrene har vært å beskjært det lille som var. Hunden vår på femten år døde for to år siden, og plutselig har jeg fått et nytt skadedyr i hagen :/

Charlotte sa...

Så kult med ny linse??!! Bildene var jo helproffe. En ser hver herlige fregne.

Skryt av magnoliaen du.. jeg får kose meg med de to blomstene jeg får jeg da.

Ellea sa...

For noen fantastisk vakre og fotogene barn du har!!

AnitaH2 sa...

Sier som Charlotte, skryt av magnoliaen.
;-)
Min Susan har ikke tenkt å vise en blomst før til 17. mai, påstår hun.
Skjønne unger!