søndag 14. desember 2008

Dagens sitat:

Herremin - så just på deler av finalen i RobinsonEkspedisjonen. Har ikke fulgt med på det i år heller, men fikk med meg noe, og hun derre Grimstad-jenta hadde en herlig beskrivelse av en person man ikke blir kvitt:

Han er som dopapir på stiletthælen!

Herlig!

Den skal jeg ta med meg og bruke ved passende anledninger!Ellers var Frida med på julebakst i dag - kakemenn. "Lukter deilig og smaker bedre, mamma", sa hun. Og da kjevler jeg gjerne litt til.

Mats ble sur da han hørte vi hadde bakt, men litt mer blid da vi avtalte at han kunne bake ut pepperkakene en annen dag...


Ellers brøt jeg av prinsipp et prinsipp i dag - handlet på Sørlandssenteret på en søndag- garn. Strikkedilla vil ikke legge seg, og innimellom annet i dag har jeg heklet kant på alle luene, sydd fast rosene og festet tråder. De ble såå fine når de var helt ferdige!

Nå holder jeg på men ei kul hiphop-lue til fetter'n.


Ellers var vi på pinnekjøtt i går kveld - deilig! LUKSUSPINNEKJØTT fra Maxi er uovertruffent!


Nå gjør jeg meg klar til siste jobbeuke før jul og er sjeleglad for det! Har tilegnet meg masse erfaring i høst og 100 nye rynker, bare rundt venstre øye!

Gleder meg over at jeg har klart å rydde plass til nisseluedrivhuskos hos Ellea til tirsdag også.

5 kommentarer:

Charlotte sa...

Hadde pinnekjøtt her også i går!! Hurraa!!
Lager du sånne luer med rosett på siden? Kan du strikke en sort til meg, så betaler jeg for den... hvis du mangler noen å strikke for mener jeg.. he-he.. hinte-hinte.

Ja gleder meg til tirsdag!!

Elsa sa...

Det sitatet var ikke verst:-)
Her har det ikke blitt pinnekjøttmiddag enda, men julaften da....

Ha en fortsatt fin førjulstid:-)

Mete sa...

Charlotte; jepp - sånn med rosett på siden. Strikker gjerne til deg. Tar med to tirsdag og så kan du se hvilke type du vil ha:-)

Elsa; julaften er det kalkun her, så det er deilig med litt pinnekjøtt før den store dagen!

Juni sa...

Hadde tenkt å spørre om du kunne vise oss de luene, men nå får jeg vel se dem hos Ellea. Gleder meg.

Rekkehuset sa...

Mmm, pinnekjøtt er skikkelig godt - jeg får vel vente tålmodig på julaften jeg:-) Viser du oss bilder av luene? Er så moro å se hva andre lager:-)