lørdag 20. desember 2008

Hvor ble julestemningen av?

Forrige innlegg fortalte mye om dagene, så jeg lar det være med å presisere kun en ting, og det er at min far er frisk og rask, det er min stefar som er syk og at alt er dårligere i dag. Og tusen takk for alle gode od fra dere der ute!

Men, nå prøver jeg fokusere på å finne igjen julestemningen . Den var her nemlig, men nå er den forduftet igjen! Mulig den har blåst avgårde med vinden som herjer sørlandet i dag?!? ! Den er heftig!
Har vært på lufting i dag. Ble mer kaosmestring i sørlandsparken sammen med ca 4000 andre, minst!
Trafikkreglene er jo ikke nødvendig å følge når sola er lav, køen lang og adrenalinet høyt. Da er det HELT greit at dama med lilla hår og han lille med hatt ved siden av kjører feil vei (!) I RUNDKJØRINGA! Det blir ikke noe særlig mer kaos av det... Gale mennesker!

Har pakket inn julegaver også. Mange. Alle, faktisk. Bortsett fra de til ungene. De ligger fortsatt godt gjemt på loftet. Lego avslører seg selv så utrolig lett..

Og så har jeg drevet selvplaging; Need I say more?!? Vondt, men nødvendig!

Minstejenta er mer i slaget nå, heldigvis, men lurer på om hun kan være litt uggen i halsen også. Nekter å spise, og vi får i alle fall ikke se ned i der. Store mandler er vondt - så vi får vurdere et legebesøk mandag. Orker ikke legevakten med mindre det er heeelt nødvendig. Er man ikke syk når man kommer dit, så er man det garantert når man går igjen.

Jepp jepp - tre nye luer er ferdige. Det går unna!
Og idag er det satt blomsterløk i jorda; tulipaner, pinse- og påskeliljer, snøklokker og div annet jeg hadde liggende i garasjen...

5 kommentarer:

Juni sa...

Nå har jeg hermet og strikket par luer jeg også. De blir vel liggende under treet et sted tenker jeg.
Håper du finner julestemninga igjen:)

Randines parsellhage sa...

Aldri for sent å sette løk...

Hvor imponert jeg er av din enegi, luestrikking i tillegg.

Ellea sa...

Jeg håper du finner julestemingen igjen jeg! Ikke lett å finne den i uværet som herjer og alt du har å stå i med for tiden. Sender deg masse gode tanker i håp om at det hjelper:-)

hildeG sa...

Klem til dere. Ikke stas med sånt før jul. Bra dere tar godt vare på din mor. God bedring til datteren!

AnitaH2 sa...

Au, unnskyld, jeg var nok litt for mye i mitt eget liv da jeg tolket det til å være din far. Min var i omtrent samme situasjon i vår, men han red utrolig nok stormen av i den runden også.
Og en ny krise for et par uker siden, da med hjertet.
Her synger Sondre Bratland julefred inn i heimen for øyeblikket, med Rosa frå Betlehem. Julestemning på lydboks er det mest effektive for meg. Minner meg om de første kjæresteårene da vi bodde langt fra foreldre og kjørte med julesendinger på bilradioen i timesvis.