mandag 8. desember 2008

En utmerkelse - til meg!?!
The blog invests and believes the PROXIMITY - nearnessin space, time and realationship! These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prices or self-aggrandizement. Our hope is that when the ribbons of these prices are cut,even more friendship are propagated. Please give more attention to these writers!Deliver this award to eight bloggers who must choose eightmore and include this cleverly written text into the body of their awards.""Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres."
Tusen takk, Vivi! Veldig hyggelig oppmerksomhet å få! Jeg har også noen jeg gjerne vil sende denne videre til, og det er disse flotte menneskene med flotte blogger:
Ellea - http://elleasverden.blogspot.com/ - for en hyggelig og tankevekkende blogg. Ei super dame med et stort hjerte!
Charlotte - http://turbolotte.blogspot.com/ - ei sprudlende jente med konstant munndiaré og herlig humør. Bloggen er trivelig lesing!
Øyvind - http://oyhovoft.wordpress.com/ - en mann med kloke betraktinger og stor hageglede! TAKK!
Harryford - http://harryfordhageoghusdagbok.blogspot.com/ - en mann med åpent hjerte og sinn. Forteller stolt om sitt daglige virke og innvier oss i både gleder og sorger. En blogg jeg bare må ha med meg! Og å bor han i Risør...
Marit - http://maritsmaskerader.blogspot.com/ og http://junishage.blogspot.com - jeg er utrolig imponert over de flotte bildene hun tar og deler med oss andre. Og har dere tatt en titt i Marits maskerader? Er det rart denne dama fortjener en award?!?
Line - http://lineoghagen.wordpress.com/ - verdt å leses, altså :-)
Britt Åse - http://hagenpahytta.wordpress.com/ - jeg tror BÅ er den som er aller flinkest til å finne gode overskrifter - de pirrer i nysgjerrigheten min! Godt skriver hun også!
Hanne - http://rekkehusets.blogspot.com/ - skriver masse fint om hus og hjem og interiør og...
Nå skal det lages en powerpoint over unge og rusvaner i Kritiansand - skal ha tema om rus disse dagene før jul, med hovedvekt på alkohol og narkotika. Spennende!
Det er altså masse jobb for tiden (også), så må bare henge i stroppen.
Ha en god kveld, folkens!

4 kommentarer:

Harryford sa...

Jeg takker for oppmerksomheten jeg! :-) Gode ord å ta med seg på tampen av dagen!
Men jammen må jeg si at jeg ser frem til Metes hverdagstanker også! Overskuddsdame med lange gode innlegg!;-)

Fin kveld til deg og Mete!

Juni sa...

Hjertelig takk for dette Mete.
Jeg blir alltid glad for noen gode ord og litt oppmerksomhet.
Og hvofor skulle ikke du få en slik utmerkelse? Du skriver jo så levende og godt at det er helt på sin plass, så bare nyt utmerkelsen du!

Ellea sa...

Takk skal du ha, jeg blir helt rørt over de vakre ordene dine......

Jeg skjønner heller ikke hvorfor det skulle være så underlig at du får en utmerkelse. Den fortjener du Mete! Du har vært en av høstens hyggeligste nye bekjentskaper, og du skriver så drivende godt!

Rekkehuset sa...

Næmmen - til meg? Så koselig da! Tuusen takk for fine ord også:-)
Lykke til med juleverkstedet!