onsdag 3. desember 2008

Den tredje dagen i desember

Det er midt i uka - før, i studietiden, kalt Lille-lørdag. Med litt vin, og gjerne ost og kjeks - og litt mer vin. Stearinlys og hygge på den kjasselige hybelen i Marviksveien.... Lille-lørdag er ut (men Harald og Bård er fortsatt gøy - "Så gi meg en riflete pommfri med litt...", nå er det halveis i uka og snart fredag i sofakroken.
Det blir deilig!

Har hatt mattetentamen i dag - tror jeg har laget et godt sett - elevene satt i alle fall lenge og jobbet med oppgavene. Det er bra! Ikke for vanskelig, ikke for lett. Alle hadde noe å gjøre i flere timer. Supert! Skal lage retteskjema etterpå og rette i morgen. Orker ikke i dag. Vil heller blogge litt og strikke.

Har kjøpt meg garn og oppskrifter. Bare såvidt jeg fikk kjøpe to oppskrifter - kjøpte garn kun til ei lue. Åssen dusteregel er det? Er det egentlig lov? Skal i allefall printe oppskrifter fra nettet fremover - og så bare kjøpe garnet... men altså, jeg tror luene blir kjempe fine! Har rekt opp en 4-5 ganger allerede, men nå er jeg på rett vei! Hehe.

Ellers har bilen vært på verksted - service. Hva de har gjort? Byttet oje, girolje og bremsevæske. Prisen? 8605 kroner takk. Herremin! Det er snart jul! Vis nå litt barmhjertighet! Holdt på å få sjokk! Og så må vi ha nye dekk også. Jaja. Blir kule julegaver; kjernefamilien på 4 får ett nytt vinterdekk hver...

Akkurat nå kjenner jeg at jeg kanskje burde ventet med kameraet, men men.
Lørdag er det julebord på jobb. Alt kjøpt og betalt selv, selvsagt. Man jobber jo i det offentlige. Underholdningen spikret vi i går ettermiddag - team9. Og i dag har vi gått rundt med smil i munnvikene og fnist litt om det vi vet, som de andre er lykkelig uvitende om. Enda.
Ingen daffe typisk-lærer-leker, men utrolig god humor. Mener vi selv!
Har hatt plenty av god underholdning de siste årene - med alt fra "Skal vi danse" til "DogRace". Det siste var etter kollegaturen til Dublin. Den underholdninga er udødelig. En skikkelig høydare!
Nå må retteskjemaet ferdigstilles og strikketøyet jobbes med. Det er kaldt i kveld; -4,8grader. Brr!
Dagens kalenderbilde er et Oxalisblad i høstskrud.
Ha en god kveld!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Onsdag som student i Kristiansand... Det ble mye begersvinging den dagen gjennom mange år. :D Og interessant nok var det da vi holdt på med hovedfag vi var aller mest sosiale; vi var en liten gjeng, 10-12 på det meste som ble veldig sammensveiset og hadde det kjempehyggelig. :)

Juni sa...

Jeg synes og det er idiotisk den regelen med at man ikke får kjøpt oppskrifter uten å kjøpe garn. Lurer på hvem som har bestemt det?
På nettet kan man finne mange gode oppskrifter nå, så det er skjelden jeg kjøper dem lenger.
Et dekk i julepresang er i allefall en hard pakke. Svinedyrt med sånne bilting.