mandag 9. mars 2009

Eksamen er over

...og jeg kan konsentrere meg om annen litteratur enn den faglige. Og det uten det minste snev av dårlig samvittighet! Mamut here I come!

Hadde siste muntlig i dag - inkasserte 45 studiepoeng og en god økning i lønn, om jeg velger å gå tilbake som vanlig lærer. Uansett er jeg blitt litt klokere enn da jeg startet, og jeg har blitt kjent med mange flotte mennesker jeg bare visste hvem var. Dobbel gevinst!

Hvordan dette ble feiret?
Ny klipp og en god time på trening. Deilig, deilig!

I morgen er det jobb igjen - full pinne, må vite!

7 kommentarer:

Harryford sa...

Vel blåst! Det var sikkert superdeilig å bli ferdig!
Hmmm økning i lønn, har kun gått "nedover" i sådan jeg, de siste 3 årene! Men samma det, så lenge jeg får putta i meg så det må trimmes vekk på studio!!! ;-)

Rekkehuset sa...

Gratulerer med vel overstått!! Deilig følelse:-)

Gry sa...

Gratulerer så mye! Deilig å få litt fri nå når det våres ute.

Miamaria sa...

Vel overstått, det er deilig å være ferdig!

Juni sa...

GRATULERER!
Nå kan du bare nyte våren og hagen og frø og planter, vel vitende om at du har gjennomført studiene og er ferdig! Herlig:)

Anonym sa...

Gratulerer. Økning i lønn høres greit ut. :D Jeg kan ikke få mer lønn p.g.a studier, men er likevel fristet til å ta enda et fag etter hvert, i alle fall dersom jeg en eller gang skal over i videregående slik planen alltid har vært...

Ragnhild sa...

Gratulerer med overstått eksamen!!!Jeg kjente et snev av misunnelse da jeg las at du var ferdig og kunne nyte våren fremover. Jeg er midt oppi en gruppeeksamen og ikke minst, jeg skal ha skriftlig eksamen i mai. Det er ikke alltid lett å motivere seg når en har full jobb i tillegg, men jeg har jo valgt det selv, og lønna blir jo også justert opp ;)