lørdag 28. mars 2009

Jeg harry?!?

Sitter her og ler godt av meg selv nå! Har vært på "harrytur!!" til Strømstad / Svinesund. Synes selv ikke jeg hadde snev av harryfaktor da jeg kjørte ungene til Tvedestrand torsdag kveld og avleverte dem hos min far. De skulle jo på ferie til morfar, og jeg og gemalen + svigers skulle på handletur. Fredagmorgen lå snøen 30-40 cm høyt og da svigerfar ringte og sa han sto utenfor polet da klokka var 06.40, ja da begynte jeg å lure på hva vil var i ferd med å legge ut på. Nå skal det sises at polet var det i Tvedestrand, at det var stengt og at han ventet på at vi skulle komme og vise veien til min far.
Bortover E-18 bar det. Sandefjord-Strømstad og full båt. Vi var visst ikke alene... Kjøpte lite på båten og enda indre i butikkene fredag. Var på randen til skuffet da vi sjekket inn på Daftö feriesenter på kveldinga. Hotellene var fulle, så det ble hytte. Hyggelig bosted, sikkert himmelrik for barn sommerstid, grusomme køyesenger, men men.
I dag var shoppingfaktoren på plass og kom hjem med full bil.... Og følte meg mildt sagt harry.. Men frysen er full, ungene har fått sko og vintertøy - mor ny deo + mascara, og gubben kjøpte smågodt til påske. Så da er vi vel klar, da?!?

6 kommentarer:

Ellea sa...

Det er de andre som er Harry vet du, aldri en selv:-))

Gry sa...

Heldige er dere som kan kjøre til Harryland. Vi må ta båten til Newcastle - obs - den er visst nedlagt. Da må vi kjøre østover.. :)

Anonym sa...

Der er jeg helt på linje med Ellea. Det er alltid de andre.
Neste gang tar du og bestiller skikkelige senger, så får du en anelse feriefølelse også ;-) - ikkje vel?

Anonym sa...

Så den artikkelen i Fævennen her om dagen. Det som forundrer meg litt er at sørlendinger som gjennom alle år har reist til Danmark har unngått dette stempelet... :lol:

På den annen side; takke meg til Danmark framfor Sverige, men det er en helt annen sak da. :D

Harryford sa...

- og hva er "galt" med HARRY ;-)

Full båt og hoteller nå!!!!
Vil en overnatte et rolig "privat" sted i Strømstad sentrum, til grei pris, kan jeg tipse!

Mete sa...

Harry som i begrepet, ikke navnet, Harryford! No offence, for å si det sånn ;)

Tar også helst turen til Danmark, men gøy å se noe nytt også Gale nordmenn med stufulle handlevogner og spisse albuer. Jaja. Der var ikke jeg, så jadda - det ar de andre som var skikkelig harry'e, ikke vi...
Hadde håpt på muligheten til å kjøpe noe sveisent til drivhuset også - frø og sånn, men det var heller kjipt utvalg! Samme som plantasjen.
Og aproos drivhus - skal prøve meg på montering nå. Det ser ikke bra ut... HJEEEEEEELP!