mandag 16. mars 2009

Mandagstema; fritid

Hm - dette trodde jeg i utgangspunktet skulle bli lett, men det ble det ikke. Grubler og grubler på hva som definerer min fritid aller best...Ordet i seg selv er jo lett å forstå - fri + tid, altså den tiden man har fri. Men fri fra hva da? Det daglige arbeidet? Unger? Mann? Er det tiden man bruker på seg selv? Sine venner? Trening? Blogging? Mann og barn? Ja. Det er nok det, eller i alle fall noe inne der.
Fritiden min avhenger en del av årstiden. Vinterstid går det mye i strikking og lesing. Jeg liker å strikke sokker til meg selv, mine venner og familie. Ullsokker er fantastisk å ha på beina hele året, bortsett fra på sommeren. Da skal man gå barbeint hele tiden - i allefall når man tusler rundt hjemme.Her er et par sokker som er strikket i Mor Aase fra rema1000, hyggelig avkobling i vinterferien som ble tilbragt på hytta vår. Og det er noe annet jeg liker å gjøre på fritiden; nemlig det å reise på hytta med mann og barn og gjerne venner. Gå turer i heia, plukke bær, kappe trær og kløyve og stable. Deilig!


Jeg liker også å ta bilder på fritiden. Etter at jeg kjøpte meg nytt kamera - Canon EOS1000D i november har det blitt noen tusen bilder... Tigeren her er fra dyreparken, fastelavenssøndag. For noen majestetiske, flotte dyr! Også ser de så innmari myke og kosete ut...

Antar at skinnet kan bedra litt der.. *ler*


Sommerstid er det å være ute hovedgesjeft nummmer en! Haging i alle varianter - luke, være på sneglejakt utstyrt med pølseklype, hodelykt og et spann med OMOcolor i... Kniping av dødt, vanne, legge belegningsstein, mate fiskene.... Sole meg! Ah, da virkelig nyyyter jeg fritiden min!Dette ble et rotete innlegg om fritid, men så er fritiden min litt rotete også...
6 kommentarer:

Charlotte sa...

Himmel... hvordan får du tid til å strikke, blogge, hage.. unger.. tur..
Jeg er SÅ imponert!

Mete sa...

hiv deg på hurtigtoget! Jeg kan bare leve sånn som dette - kan ikke noe annet! Gi meg gjerne tips!

Juni sa...

Du får ikke mye FRItid med så mange sysler:)
Eller kanskje det er bedre å si at du ikke har fritidsproblemer?
Jeg er enig, det er mye og mangt man kan bruke fritiden til og det er jo i den tiden man virkelig NYTER livet - når man får gjøre akkurat det man har lyst til, og koser seg med det en gjør.
Huff, det er vist ikke bare du som roter, dette ble litt hulter til bulter dette også, men du har et:
Flott innlegg, Mete!

The single girl! sa...

Høres ut som du har litt tid tid til fritid, koselig det da! Skal selv begynne å lage meg hage til sommeren, men er ikke helt sikker på om det inngår i fritid syssel eller plikt syssel enda! Hehe! (Eier ikke grønne fingre, men vil ikke at folk skal syns jeg er lat som ikke har fått meg hage!)
Ha en strålende uke!

Ellea sa...

Å så hyggelig innlegg....og flotte bilder. Jeg er så misunnelig på alt det vannet du har fått til i hagen din. Jeg tror jeg må ha et lite kurs hos deg i løpet av våren.

ninabakke sa...

Fine bilder :)

Mvh Nina
www.fotoverden.blogspot.com