søndag 22. mars 2009

Mamma Mia! for en helg!

Oslo er tilbakelagt. Det har vært en superfin helg! Litt for lite shopping for min del, men ellers superduper!

Fredagskvelden gikk med til transport fra Kr.sand til hovedstaden med tog. Var på hotellet rundt midnatt, og da var det jo bare å sjekke inn og finne roen. Bodde på ChoiceComforthotellet Børsparken og det var helt greit for kun soveplass. Rommene var rene og fine, hyggelig møbelert og uten alt mulig rart. Fra lobbybaren var det utsikt til den nye operaen. Kort vei til Karl Johan og sentralstasjonen. Veldig greit!

Lørdag var det frokost og på med shopping-genet, trodde jeg. Men 6 jenter er ikke alltid like enige i hva og hvor de vil, så jeg fikk en time alene med shopping før jeg møtte de andre på Akerbrygge til lunsj på Friday. Deilig buffalo salat! Og så var det kaffe på Café Apotheket. Veldig hyggelig! Hadde bestil bord på Dinner . Må ærlig innrømme at jeg ikke syntes det var helt topp med kinesisk, det er liksom ikke helt min stil, men himmel og hav for en fantastisk god mat! Hadde en meny med ulike retter -og det var helt utrolig! Jeg trekker tilbake mine ord om at kinesisk er kjipt!
Mamma mia på Folketeateret sto for tur, og selv om jeg gjerne skulle hatt den engelske versjonen, med originaltekstene, så var det bare heeelt utrolig!
Kjempe flinke skuespillere - Heine Totland er bare ultraMANN - og gode oversettelser. Bjørnhov / Skåber har gjort en utrolig bra jobb der!
Dagen i dag startet med null stemme og 5 timer på toget hjem til Kristiansand. Jeg kan ikke fordra å kjøre tog! Utrolig kjedelig og lite å se... Men hyggelig selskap på turen hjelper jo!
Og en god bok + Kean på mobilen.

Kjenner at Oslo fortjener mer besøk av meg (!) snart. Med kamera og god tid til operabeskuelse, Vigelandsparken, Akerbrygge og shopping. Men altså - bare så det er sagt - jeg fikk meg 2 bukser, en topp og et par sko på den lille timen ;-)

Nå står en ny uke for tur, og jeg er spent på om stemmen holder til 28 konferanser på 2 dager...

Klem!

4 kommentarer:

Charlotte sa...

Herreminn, hadde skrevet en ganske lang kommentar, men katten kom å satt seg på tastaturet, og dermed skrudde av hele pc`en her!! Himmel.
Men poenget var i alle fall at det må ha vært så gøy å se Mamma Mia...

Vivi sa...

Herlig med jente tur og Oslo kan være en hyggelig by. Gleder meg også til å se Mamma Mia i mai.

Ellea sa...

Heldige du:-) Var også en tur innom Tigerstaden men da var det fuchsia og Ikea som stod på timeplanen. Er forøvrig helt enig med deg i at Heine Totland er mannen sin det.....i rollen som Judas i Fjæreheia var han uforglemmelig!

Kanskje Vågsbygd Hagegale skulle ta seg en Oslo tur?

Monica sa...

Høres ut som om du har hatt en super helg :-)
Sant som du sier mht Operaen, Vigeland osv.... Jeg prøver å få fam med en tur innom disse stedene til sommeren! Da ser de vel ikke meg på noen timer :-)