onsdag 12. november 2008

Endelig i (driv-)hus

Åh!
I dag fikk vi hentet drivhuset hos Ellen! Er jeg fornøyd eller!?! Det var min kjæres idé, og det passet etterhvert greit for meg også. Måtte gå tidlig fra jobb pga migrene, men det er utrolig hva søvn og noen piller kan gjøre med et menneske. Så når formen var finfin, så heiv vi oss i erstatningsbilen (bilen er på verksted - noe garantigreier) med hengerfeste på, og kjørte til Ellen. Hadde behørig lest veiledninga fra Harryford for demontering av drivhus på forhåd, så vi gikk med freidig mot... Begynte å løsne skruene - som visstnok knakk lett og var umulige å få opp, men som alle gikk greit opp og ikke knakk - og skulle løfte av taket i en operasjon... Det var ikke så lett gjort som forklar. Så da måtte noe annet prøves - vi tok ut den ene gavel-veggen først. Det gikk flottings! Gemalen ble litt mer blid og bestemte at taket var det neste, men i to deler. Han løsnet et par skruer, og vips.... Big trouble! Tror det var like greit at Ellen hadde tatt seg en tur på butikken da... Det er utrolig hvor lite fruer sier i slike situasjoner - når gubben nesten bruser over
Velvel, fikk det nå ned sånn litt om senn, så da var det bare tre vegger og sokkel igjen. Det gikk flottings! Henger ble lånt og herligheten er nå stablet inn i garasjen her. Tror ikke det er snakk om å sette det opp denne uka, i alle fall
Neida, planen er vel å få det opp tidlig vår - da får vi vasket det godt og stelt i stand der det skal stå. Gleder meg syyykt til det! Og litt leit å vite at det står og "roper" etter å blir satt opp!

Ellers har det vært en pen dag her sør - en stund siden sist, så det var veldig deilig å se den gule greia på himmelen!

8 kommentarer:

MYHRA sa...

Gratulerer med nytt drivhus!! Lykke til med å sette det opp, det går sikkert fint. Vi fant bruksanvisning til vårt på nettet.

Harryford sa...

Grattis!!!!!!! Er så glad å dine vegne - kjenner så inderlig godt den herlige følelesen av å ha fått drivhus!!!!!

Må glise altså - den med taket......! Har vært litt drivhusmontering her i gården - og det har nok satt ekteskap på noen små prøver!!!!!

Ok start planlegging for oppmontering, det kommer sikker mange fine dager før våren!!!!

Ragnhild sa...

Ååå så heldig du er, du får sikkert mange herlige stunder i drivhuset ditt. Gleder meg til det blir min tur :)

Ellea sa...

Hihi.....det kan virke som den der turen på butikken var godt timet:-))

Mete sa...

Ellea - godt timet, men du hadde fått det morsommere ved å stå i stuevinduene og observere... Var litt bekymret et lite øyeblikk der - kunne blitt mange "bilder-du-helst-vil-glemme" ut av det :-)

Charlotte sa...

Gratuleeeereeeer!!!!! Så gøy!!

Vivi sa...

Gratulerer med drivhus. Du kommer til å kose deg masse der.

hildeG sa...

grattis med drivhuset!