fredag 7. november 2008

Frædda'n

Endelig er den her - den deiligste dagen i uka!
Har vært ragnarokk på jobb denne uka. Mange utfordringer som må tas tak i, for å si det sånn! Var helt svimmel da jeg gikk kvart over tre i dag. Hadde lukke, slukke,låse-tur + søppelsjekk. Heldigvis hadde vaktmesteren ordnet det meste - det er deilig! Vel i barnehagen møtte jeg ukas sureste "pippi"-jente; "Hvorfor henter alltid du meg? Hvorfor kjører du ikke loppa? Jeg vil at pappa skal hente meg - NÅ!" Åh, da er de herlige, du! Kunne satt henne fra meg i porten! Men så bedret humøret seg betraktelig da jeg satt på Abba Gold - nr 15. Hun rocka villt i baksetet og i det vi kom inn døra hylte hun ut "hva skjer'a-bagghera!"
Og hva som skjedde: Min kjære hadde fisken i ovnen, så middagen ble fortært i en fei. Jeg jobbet litt til, ungene raserte rommene oppe og far i huset sovnet som et lodd på sofaen.

Nå er Norge Rundt, Beat for Beat og Nytt på nytt over, og jeg er lei av tv'n. Googler litt, blogger litt og leser mye. Masse hyggelig å lese her inne!

Avisen har jeg også fått lest (!), og jeg må si reportasjen fra åpningen av Sandens gjør meg flau! Masse folk som grafser til seg gratisposer som om de var sulteforet! Grotesk! Hadde vært evig flau om jeg var blitt avbildet slik i avisen!

Planene for helga: Må få de siste løkene i jorden i morgen. 70% på Plantasjen nå - kan sikkert få dyttet ned noen flere:-)
Må ha litt jord også. Skal ha litt løk i krukker. Koselig på trappa!
Søndag er det halldag - håndballturnering og gode greier. Frem med termos og vannflaska, niste og frukt.
Nå vet jeg ikke helt hva jeg har skrevet, så da er det vel på tide å si ha en god kveld! Ha en god kveld, folkens!

4 kommentarer:

Juni sa...

Ja jeg ufset meg eller noe sånt da jeg leste det innslaget om Sandens, kan ikke begripe at folk er sååå ville etter kjøpesentre eller køhandling. Det så jo ut som det gjaldt livet. Glad jeg ikke var der. Minner meg om de bildene jeg har sett fra Hirtshals med gale nordmenn på jakt etter kjøtt hos Winter. Forstår ikke det heller jeg.

Harryford sa...

Frædda`n er topp! - skjønt nå har det jammen blitt lørdag. Men lørdagen kan jo brukes til litt fræddagsfølese den og!!!

Dr. Yr.no melder i dag om et fuktig uteliv - i hagen altså! Men på med sydvest og slagstøvler, så står vi han vel av!

Mete sa...

Juni; Hirtshas, Winther og damer med rullator og stokk, jadda, forstår hva du mener! Skulle tro det var hungersnød her i landet!

Nei, den butikken holder jeg meg langt unna.
Ha en flott lørdag!

amo sa...

Nå er jo fræddan over, men det er den beste dagen i uka. Jeg så også at Plantasjen har 70% på løkene nå, så det spørs om jeg ikke kjøper noen til. Tenker på våren nå jeg planter løkene, og at det aldri kan bli for mange.