lørdag 8. november 2008

Hva er nytt? - og man skal høre mye før...

Har endelig fått surret meg til frisøren i dag. Utrooolig deilig! Full pakke med hodebunnsmassasje og gode greier. Etter å ha kommet hjem med ny farge, nye striper og ny sveis sier snuppa på 4; Mamma - hva er nytt? Jeg prøver meg på at kanskje det er noe med mammas hår...?!? Hæ? sier hun - ser du ikke at jeg sitter på pappas plass, eller? !?

Så så stort inntrykk gjorde jeg der..

Hadde store planer om å få satt løk i jorda i ettermidddag - de er kommet ut av garasjen og bort på trappa, men ikke helt i jorda enda... Tok heller en kafétur med svigers + gikk i gymsalen på jobb for å øve håndball med junior. Første ordentlige turnering i morgen - grugleder seg! Har kun vært med på to treninger, men han har litt talent for dette!
Han ble meget imponert over mamma'ns skudd og straffer - og mumlet for seg selv at det var flaut å bli "banka" av si mor.. Han hadde ingen tro på at jeg hadde spilt håndball i min ungdom, og da det ség inn sa han passelig høyt; det må i såfall ha vært i gamledager! TAKK FOR DEN!

Nå er det snart natta - i morgen er det farsdag. Feires sånne dager? Har følelsen av at handelstanden produserer sånne kjøpedager... Her i heimen blir det tegninger og kos og klem. Det får holde!

3 kommentarer:

Harryford sa...

Hi Hi - "morsomme" de små! - - men av og til kan de da være rørende omtenksomme og!

Håndball på "deg", korps på "meg"!

- og vi er vel på linje når det gjelder farsdager - og!!! - - -Skjønt en liten oppmerksomhet - kanskje en liten bløtekake, en god "feit" middag, og en en strålende opplagt kone, er jo selvfølgelig ikke av veien!!! - Ikke får den "handelstanden" noe særlig igjen for det heller! ;-)

Tvi tvi til junior!

Charlotte sa...

Så vittig! Ubetalelige kommentarer.
Løker, nå? ja jeg må vel få somlet meg til det ja.

hildeG sa...

Tegninger og kos og klem er mye bedre enn slips og tøfler.
Fireåringer synes ikke mamma skal forandre seg...
Da mine var på den alderen, syntes de alt jeg prøvde hvis jeg slepte dem med i en klesbutikk var ubrukelig: Neiii, mammaaaa, den er for tjaaang!
Veldig hyggelig, ja. Men det kommer seg, de eldste er nå helt prima på shopping ;-)
Og gamledager? Selvsagt, hva annet hadde du ventet :D:D