lørdag 22. november 2008

For seint?

Har hatt en flott tur vestover i dag! Knallblå himmel og strålende sol - og akkurat passe bedritne vinduer på bilen til at vi ikke ble helt blendet av det vakre været
Målet for utflukten var Farsund. En by jeg kun har kjørt gjennom på vei til Lista fyr. I dag var det svømmehallen som skulle inspiseres. Stevne 2 av 4 i karusellen. Fascinerende by - alt ligger i skråninga ned mot fjorden - ikke så ulikt Tvedestrand. Men for en forferdelig hall! Stakkars barn som må bruke fascilitetene der. Det var ufyselige dusjer og langs kanten i svømmehallen var det en bred, brun stripe av skitt.. Det var kvalmt!
Poden svømte 25m bryst - ble nr 4 i sitt heat. Synes det var gøy å reise så langt for en økt på ca 30 sekunder...
Kafeen hadde de i gymsalen - så ut om den var fra 50-tallet. Pussen falt av veggene, malinga flasset... Huff!
Hjemover var vi innom sportsbutikken i Lyngdal - (jeg vinket og sendte heihei-tanker til deg, Øyvind! - sånn når jeg var i området, lissom)- og der fikk vi kjøpt hallsko til Mats. Endelig!
Og vel hjemme så vi at vi burde kjøpt badebukse også, for den hadde vi glemt.. Mandag er det svømming i skoletiden, så som den gode mor jeg er, så raste jeg ut på senteret. Og vet du hva? Ikke på en eneste butikk hadde de badebukser. Ikke på H&M,Lindex, KappAhl, Cubus InterSport, Sport1 eller G-sportSuper. På Intesport skjønte ikke fyren at det var behov for badebukse nå!?! Så jeg måtte opplyse han om at det faktisk er barn som driver med svømming som sport. Å???, sa han da

Hadde tenkt å få plantet de ca 200 løkene mine i ettermiddag også, men det var liksom litt hardt i jorda... Får vente til det blir mildere igjen. Eller så kjøper jeg noen sekker med jord og hiver dem i en potte på trappa

5 kommentarer:

Ellea sa...

Var det badebuksen eller løkene du siktet til i overskriften,da du lurte på om det var for sent ?

Badebukse: burde definitivt ikke være det nei.
Løker : nei

Som den evige optimist jeg er satser jeg på at det igjen skal sveipe milde vinder over landsdelen i overkommmelig framtid:-)

Mona sa...

Ja, jeg har også hatt et svare strev etter badetøy, fant heldigvis noe som passet i en sportsbutikk, men utvalget er elendig.

Jeg skjønner jo at det er høysesong om sommeren, men vi er på innebad om vinteren, ungene har svømming som fag på skolen - og de vokser jo hele tiden. Vips så er det for smått. Merkelig at det ikke er å få tak i

Charlotte sa...

Hørtes ut som en flott svømmehall.. uuuurk.
Ikke det at svømmehallen på Haumyrheia var så mye bedre når jeg var i Varodd svømmeklubb. Mye hår og plaster som fløt rundt der ja.
Så var det jo så kort basseng, at jeg ikke kunne svømme så langt. Men ble himla god til å snu. Så svømmestevne i danmark med olympisk størrelse ( 50m? ) ble en trist affære. Ble så sliten kvarte veien, at jeg holdt på å drukne. Ha-ha!!!

De har meldt mildvær snart. Så det er håp for løkene enda.
Har du prøvd Sportsprofil? Vedder på at de har badebukser.

Mete sa...

Overskriften var nok litt dobbel her...

Og badetøy på vinteren bør jo være standard - i alle fall i sportsbutikker! Takk Mona for at du er enig! Sportsprofil, ja - joda, men de har ikke åpent kvart på fem på lørdagen... Og så har jeg jo ikke vært i Vågsbygda enda.. Vurderer faktisk nettet også! Men ungen skulle jo lissom hatt ei badebukse mandag morgen - tror neppe det er interessant å bade i boxer'n (fnis)
Det ordner seg sikkert - og i verste fall, så får jeg se i glemmekassa på jobb, vaske godt og låne for en dag. Så kom ikke her og si at det ikke er frynsegoder i skolen!

amo sa...

Kan han ikke bare bade i en shorts?