søndag 2. november 2008

VinterdagNå er det lenge siden sist, altså! Det har vært en veldig tai uke med konferanser 3 dager og kunstlotteri torsdagen. Det var forresten veldig gøy! Har meldt meg inn i kommunens kunstklubb. Månedlig trekk og garantert gevinst i løpet av tre år. Og hva vant jeg? Jo, en stoooor Per Fronth! DET var saker, det! Og bare etter ett år!
Ellers har vi vært på hytta denne helga. Den første vinterhelgen der oppe! Kom opp til stjerneklar himmel og 15 cm snø. Var nede i -10 på natta. Kaldt, men flott! Strålede vær både lørdag og søndag.
Lørdagmorgen matet jeg fuglene - de satt i kø og ventet på meg.
Har prøvd meg på litt "kunstfoto" - gøy å eksperimentere litt! Har lånt detnevnte Canon 350D til og med enne helgen, så jeg måtte tete det i snø og på nærbilder. Resultatene ble litt ymse, men det har vel litt mer med fotografen en kameraet å gjøre..
I kveldinga var jeg innom hos Ellea. Måtte besiktige drivhuset sammen med min kjære. Vi kommer til å gå for demontering når det skal flyttes. Tror ikke det blir så gæærnt. Må få lånt bil og henger, og så er det demonteringen som gjenstår. Gleder meg som en unge! JAAA!
Ha en fortryllende kveld og ei nydelig uke, folkens!

3 kommentarer:

Juni sa...

Jeg synes du har tatt noen riktig flotte bilder, så det er ikke noe i veien med fotografen. Da jeg så istappene tenkte jeg først at det var da skrekkelig så mye kaldere det var "innover", men så skjønte jeg jo etterhvert at det var fra hytta. Og bra var det.

amo sa...

Fine bilder! Vinteren nærmer seg, selv om jeg synes det er i tidligste laget. Og så må du kose deg meg drivhuset ditt! Håper det går greit for dere å demontere og flytte det.

Mete sa...

Det håper jeg også!