søndag 30. november 2008

Fotorunde og julestemning

I dag har jeg hatt med meg kameraet litt rundt forbi. Har vært et helt fantastisk vær, men kaldt. Det har gitt hagen en touch av rim. Utrolig vakkert!

Nå i kveldinga har jeg vært ute og tatt bilde av frontruta på "loppa" - se de flotte isrosene! Det er naturens kunstverk på sitt beste! Helt enormt!

Ellers har jeg tatt bilder av blomster og urter med rim i "barten" - fascinerende. Ble veldig fornøyd med syrinknopp-bildet nede til høyre. Kult med isen som stå opp som ståpels.

Ellers er hus og hage gjort klar for adventstiden. Stearinlys i alle kriker og kroker, nissefar på trappa, nisseskoa som står ved siden av, sølvstjerna i vinduet - sukk! Får så utrolig deilig feeling av det! Gleder meg veldig til jul! Åh!

Ungene har også pyntet hos seg. Juletre med blinkelys, juglete nisser både her og der og særdeles stor lykke. Kalenderen er hengt opp på veggen - 2 pakker hver dag. En med rosa og en med grønt bånd.

Julemusikken har stått på lavt i hele dag - stemning, stemning!

Har hatt venner over på tolvøres og kaffe/brus. Hyggelig! Stille og rolig time før leggetid. Ungene oppe og voksne samlet rundt adventslyset - som i år er hvitt (Plantasjen var utsolgt for lilla kubbelys - hadde bare de i lavendel og det er IKKE julete!)

Stemmen er fortsatt stabilt ustabil. Men sånn er det bare. Må vel nesten innse at jeg bør holde meg hjemme fra jobb i morgen - ikke mulig å stå i et klasserom med denne "stemmen". Men den sitter langt inne, den egenmeldingen! Kan'ke si at æ liår det no' særlig! Det er vel meg i et nøtteskall. Tror ikke jobben er den samme uten meg - i alle beskjedenhet... (blush)

Nå skal jeg ta på meg de deilige tøflene jeg fikk av svigermor i dag - heklet. Hiver samtidig inn et bilder av de nydelige gryteklutene jeg fikk av Juni på møtet sist. Var ikke de lekre og julete? God natt til dere alle!

3 kommentarer:

Ellea sa...

Du begynner virkelig å få dreisen på det nye kameraet ditt Mete! Lekre bilder, og de frostbildene var helt fantastiske!

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Sitter og pakker til julekalenderen i kveld. Regner med å få på plass alle 48 pakkene før jeg går og legger meg.
Flotte bilder :)

Juni sa...

Det er koselig å stelle til jul når man gjør hyggelige ting med forventning og glede og passer på at det ikke blir fordi man synes man må.
Julekalender er det mange år siden jeg lagde - ikke siden barna var små. Det er nesten så jeg fikk lyst til å lage en til mannen bare fordi det er så koselig.
Flotte bilder du tar med det nye kameraet.
-Og hyggelig at du likte gryteklutene