tirsdag 6. januar 2009

Brrr!

I dag var planen å rydde vekk jula... I stedet ble det tur på isen, en ekstra tur på skolen for å låse ut en elev jeg hadde glemt .... ups! (hadde fått lov til å være og øve litt ekstra - ringte 17.00 og spurte om jeg var på jobb enda..) og så har jeg strikket med de hersens strikkepinnene. Må bare bli ferdig med det sjalet - og bruke de andre nøstene med andre pinner. Har krampe til albuen av å holde på gigantpinnene! Og så er det så evig kaldt her! Sitter innetullet i et pledd og hakker tenner. Har ikke tid til å bli syk nå! Mange borte fra jobb pga influensa og kraftig forkjølelse. Det er jo tiden for det, men det passer jo aldri!

Ute er det rundt 0 grader i kveld, men det er meldt kaldt i morgen igjen. Typisk sørlandsvinter! Det eneste vi mangler er 30 cm snø og så regn = slapseføre (som selvsagt fryser på og smelter og fryser og...)

Og hvis noen kjenner en ledig lærer i Kristiansand med engelsk og norsk, så si i fra! Jeg er på evig jakt for tiden!

4 kommentarer:

Ellea sa...

Jeg kan desverre ikke hjelpe deg meg en lærer, men jeg krysser iallefall fingrene for at du ikke skal bli syk:-)

hmmmmmm....kodeordet i dag er tris.....

Ellea sa...

med skulle det selvfølgelig være, og dermed er det definitivt slått fast at jeg ikke kan hjelpe deg med norsk:-)))

Gry sa...

Flaks at eleven hadde tilgang til telefon da!

AnitaH2 sa...

Tror naboen min har både engelsk og norsk. Hun står på lista du ikke liker å bruke... Charlotte og Ellea har nummeret mitt hvis du fremdeles er på jakt.