søndag 11. januar 2009

Nå har det tippet for gubben også...

Jeg har aldri påberopt meg å være helt "justert", og takk og pris for det! Nå viser det seg at han jeg har giftet meg med også har "bikket"...
Etter ha sett på en CD-rom om solsystemet og snakket om løst og fast, så gikk min kjære en tur på toalettet. Ikke noe uvanlig i det,ei heller at det av og til kan ta lit tid, men da jeg etter en stund hørte mange rare lyder derfra, ble jeg nysgjerrig.. Trippet ut i gangen og lusket med øret inntil døra, og det hørtes ut som om han snakket med seg selv! Så jeg dristet meg til å myse i nøkkelhullet..... og det var stupmørkt der inne!
Da bare måtte jeg banke på og spørre om alt var bra?!?
Joda, alt var helt topp..
Så jeg åpnet døra, og hva fikk jeg se?
En mann med hele solsystemet snurrende over hodet på seg! Stjernetegn og laserpenn og gode greier! Hysterisk morsomt syn som bare måtte foreviges, om enn med litt dårlig bildekvalitet - lang lukketid på bilder tatt i bekmørket, og uten stativ... Jaja.
Ellers har jeg hatt gleden av å overvære noen fantastisk solnedganger i uka som gikk, og her er bilder fra en av dem. Også noen bilder med lovnad om at våren kommer, om enn ikke med en gang, og til slutt er det bilder av "de utstøtte" godluktene. De jeg ikke lenger kan bruke og må bli kvitt på ett eller annet vis.


Ha en god natt og en fortryllende mandag!
Ny uke, nye muligheter!

3 kommentarer:

Miamaria sa...

He he he, hysterisk! Du bør vel være glad ingen kom overraskende på deg da du sneik inn nøkkelhullet... ;) He he he

Elisabeth sa...

Det må ha vært litt av et syn *ler* Menn blir som barn igjen med slike leketøy i hendene..;)
Nydelige bilder du har tatt også av både solnedgang og planter ;)

Charlotte sa...

Ha-ha!! Stiiilig!!