fredag 16. januar 2009

Lesbos

Oktober 2007

Skoleledere inspe tar av fra Kjevik med snuten mot Metochi kurssenter, Lesbos

Her er en mimre"video" med bilder både fra Metochiet og Lesbos

Litt forklaring; Metochi ligger ca 4km fra Kallonibukta, 1 times biltur fra Mitelini, øyas by med flyplass.

Metochi betyr anneks, og er altså annekset til Limonosklosteret. Vi bodde på klosterceller og oppdaget at det bodde en giftig slange i veggen mellom to av cellene...

Abbeden på klosteret har en stor misjon; han bygger kirker. 365 for å være nøyaktig. En kirke til hver dag i året! Ellers var klosteret et fantastisk skue! Dyr i alle varianter, vinranker og flotte mennesker!

Vi hadde en rundtur på øya og besøkte bl.annet Petra og Mollivos på nordsiden av øya. En flott øy å besøke, men helt annerledes enn de vanlige greske øyene! Mer ekte og skrint, mindre turistifisert.

(Ser at tekstene har forsvunnet underveis, så bare se og nyt)

3 kommentarer:

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Ah!!! Til høsten eller om et år drar vi på jobben min dit. Hvis sjefen får det som han tenker at han vil, that is. Dermed meget passende at du la ut denne god-pornoen til allmenn beskuelse. Takketakk :-)

ps: trad. bilde og sånn, men vannflaske på bordkant mot havbakgrunn i solrefleksene får hjertet mitt til å ta helt av.
Elskede Hellas!

Ellea sa...

Jeg kjenner mange som har vært der og alle synes det er så flott! Men den der giftslangen tok bort litt av lysta må jeg innrømme.............

amo sa...

Jeg har også vært på Metochi. Vi hadde ei kjempefin uke der. Håper at jeg en dag kan komme tilbake som "bare" turist. Og av de stedene vi besøkte, er Molivos min favoritt.