torsdag 29. januar 2009

BUHU

PC-operasjonen gikk dårlig. Nå skal den på en ny "klinikk" og jeg er fortsatt heeelt uten pc. Abstinens!

I dag er "kontordagen" min - bare skrivebordsoppgaver så langt øyet kan se. I kveld er det MaryKay-party i heimen. Mange jenter og grønnsaksfat - det var så deilig hos TurboLotte på tirsdag.
Vet ikke hva jeg skal ha i kveld, er ikke sånn sminkejente, men kjenner jeg meg selv rett, så blir jeg nok fristet til både det ene og det andre... Huff, da! 14 dager til lønn er en trøst!

I går kjøpte jeg frø - kjenner at det rykker litt i det så-genet jeg trodde jeg var epilert for! Men etter 3 timer frø- og stiklingprat tirsdag, så har det sneket seg inn en liten en... Og jeg startet hintinga for oppsett av drivhuset i går. Kjenner jeg gemalen rett, så må den intensiveres over tid - da skjønner han ikke hva som skjer før drivhuset er oppe ?!?

Har noen forresten erfaring med de derre såbrettene PlantStart pluggbox fra Br.Nelson?

Ha en fortryllende dag!

7 kommentarer:

Rekkehuset sa...

Åh, så ergelig med data-trøbbel!! Skjønner godt det med abstinensene ja..egentlig helt latterlig, men det er nesten sånn at en dag uten pc er en dag uten mening..
Kos deg med jentekveld, det viktigste med homeparties er vel det sosiale?! Klem.

amo sa...

Så kjedelig at du ikke fikk fikset PC'en. Håper det går bedre på den nye "klinikken".

Lykke til med party i kveld. Har ikke engang hørt om MaryKay, jeg.

Miamaria sa...

God bedring ønskes maskinen din. :)

Charlotte sa...

Jeg likte ikke pluggboksen. Jorden er for liten og tørker ut alt for fort.
Men grei for ting som skal sås sent og plantes rett ut.

AnitaH2 sa...

Pluggboksen ble kjøpt til erteblomster, som i følge Hagen for alle skulle være riktig dings til det bruk. Da jeg pakket den ut, stod det spesifikk advarsel mot å bruke den til nettopp erteblomster. Da ble jeg litt mutt.
Ellers var det ikke pluggboksens skyld at maisen gikk til de evige prærier, for å si det sånn. Tenker den kan brukes til tagetes eller annet sånn "april-sådd"?

Anne på Moseplassen sa...

Jeg har ikke noen erfaring med akkurat de pluggboksene, men generelt så synes jeg ikke noe om pluggbokser, De tørker fort ut, og det er håpløst å få en en plante og la resten stå og jeg opplever de ikke som plassbesparende.
Men til sitt bruk er de sikkert geniale, men jeg foretrekker å prikle.

Anonym sa...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片