torsdag 29. januar 2009

BUHU

PC-operasjonen gikk dårlig. Nå skal den på en ny "klinikk" og jeg er fortsatt heeelt uten pc. Abstinens!

I dag er "kontordagen" min - bare skrivebordsoppgaver så langt øyet kan se. I kveld er det MaryKay-party i heimen. Mange jenter og grønnsaksfat - det var så deilig hos TurboLotte på tirsdag.
Vet ikke hva jeg skal ha i kveld, er ikke sånn sminkejente, men kjenner jeg meg selv rett, så blir jeg nok fristet til både det ene og det andre... Huff, da! 14 dager til lønn er en trøst!

I går kjøpte jeg frø - kjenner at det rykker litt i det så-genet jeg trodde jeg var epilert for! Men etter 3 timer frø- og stiklingprat tirsdag, så har det sneket seg inn en liten en... Og jeg startet hintinga for oppsett av drivhuset i går. Kjenner jeg gemalen rett, så må den intensiveres over tid - da skjønner han ikke hva som skjer før drivhuset er oppe ?!?

Har noen forresten erfaring med de derre såbrettene PlantStart pluggbox fra Br.Nelson?

Ha en fortryllende dag!

6 kommentarer:

Rekkehuset sa...

Åh, så ergelig med data-trøbbel!! Skjønner godt det med abstinensene ja..egentlig helt latterlig, men det er nesten sånn at en dag uten pc er en dag uten mening..
Kos deg med jentekveld, det viktigste med homeparties er vel det sosiale?! Klem.

amo sa...

Så kjedelig at du ikke fikk fikset PC'en. Håper det går bedre på den nye "klinikken".

Lykke til med party i kveld. Har ikke engang hørt om MaryKay, jeg.

Miamaria sa...

God bedring ønskes maskinen din. :)

Unknown sa...

Jeg likte ikke pluggboksen. Jorden er for liten og tørker ut alt for fort.
Men grei for ting som skal sås sent og plantes rett ut.

AnitaH2 sa...

Pluggboksen ble kjøpt til erteblomster, som i følge Hagen for alle skulle være riktig dings til det bruk. Da jeg pakket den ut, stod det spesifikk advarsel mot å bruke den til nettopp erteblomster. Da ble jeg litt mutt.
Ellers var det ikke pluggboksens skyld at maisen gikk til de evige prærier, for å si det sånn. Tenker den kan brukes til tagetes eller annet sånn "april-sådd"?

Anne på Moseplassen sa...

Jeg har ikke noen erfaring med akkurat de pluggboksene, men generelt så synes jeg ikke noe om pluggbokser, De tørker fort ut, og det er håpløst å få en en plante og la resten stå og jeg opplever de ikke som plassbesparende.
Men til sitt bruk er de sikkert geniale, men jeg foretrekker å prikle.