torsdag 7. mai 2009

Dagens bildefangst og uanstendig oppførsel?!?

Har fått leke litt med kameraet igjen i dag. Før trening og jobbeøkt. Deilig vær, men kaldt i vinden, og den var hjertelig tilstede, kan du si!
Bispelua blomstrer herlig og bladene er også dekorative, kanskje mer iøyenfallende enn de litt unselige blomstene?!?
Jordbæra - i alle fall noen av dem - blomsrer også. Og frukttrærne. Håper bare ikke alle blomstene ryker i det forespeila regnværet i helga...

På gårdsplasen hadde to makk funnet hverandre og hadde det riktig så hyggelig, så det ut til. Eller hadde de en brytekamp? Umulig å avgjøre om det var det ene eller det andre, men interessant å se på, det var det!

Ganske mye i fullblomst - både Løytnants- og Fenrikshjerter blomstrer villig vekk - i både rosa og hvitt. Bekkeblom, nåleflox, rhododendroner, tulipaner, aurikler... Åh,det er vidunerlig!Rhododendron Cunninghams white


Dicentra formosa


Dicentra formosa 'alba'


Rhododendron Scarlet wonder

5 kommentarer:

Juni sa...

Skulle likt å se hagen din nå Mete:)
for her var det mange fine bilder av nydelige blomster.

Tunes Photo sa...

Så mye fint! At vinden var hjertlig tilstede kan jeg skrive under på! Det var nesten ikke mulig å ta bilder, så jeg tok video av fugler som strevde med å holde seg fast istedenfor! Jeg legger det skkert ut iløpet av helgen.

Hilsen Gry (villnis) er pålogget med fotologgen min..

Mariann sa...

Mye flott som blomstrer hos deg nå. Fine bilder og collager

Charlotte sa...

Oj som det blomstrer hos deg da! Fytti for en oppførsel på de der to. Og så her på sørlandet da...

Anne på Moseplassen sa...

så mye vakkert du har å by på i dag da :)
Den marken var virkelig tøff, prøver å grave tilbake til ungdomskolekunnskapen, men på tross av ikke mindre enn tre! undervisningstimer i mark (vi hadde vikarer i en måndte) så kan jeg ikke si jeg husker så mye, men jeg mener de er enkjønnede?