lørdag 30. mai 2009

Kutoppen og parkdag

Idag har vi vært 5 av en 8-9000 som var innom Dyreparken for å overvære Kutoppenåpningen. Været var upåklagelig, barna like strålende! Det er blitt utrolig flott det nye anlegget - og ungene var i ekstase! Kuer og traktorer, sjokomelk og kunøkkelringkosedyr som ble delt ut og herlig sørlandsmat. God investering av parken!

Var også rundt resten av parken; Sabeltanns Verden med tur med den Sorte Dame - det var ganske skummelt og de minste gjemte seg da kanonskuddene haglet mellom de to båtene der ute på Grashavet - det 8. verdenshav!

Afrika og Reli Safaritoget måtte vi ta ikke mindre enn to ganger - lille fetteren var bestemt der! Løvene og tigrene ble behørig beskuet, det samme med Orangutangene, Gibbonapene og mange andre dyr - så som geitekillinger og nyfødte grisunger.


Kardemommeby ble scannet; "Nei, røverne var ikke i fengselet i dag heller, men Bastian hadde sovet i senga si" - det var de minste sikre på! Brannstasjonen var åpen og veldig spennende. Trikken var full, men de sang fint - var Fridas dom. Picnic i amfiet og masse tull og tøys. Badebuksa var igjen hjemme - vi kunne trygt hatt den med til Sommerøya. Det var varmt i parken i dag!
Dere som har tenkt dere til parken i løpet av sommeren har mye å glede dere til!

5 kommentarer:

Margrethe sa...

Høres ut som en skikkelig kosedag i Dyreparken :)

God pinse, hilsen Margrethe

TurboLotte sa...

Ja dyreparken er gøy! Vi orket ikke helt åpningen vi da.

Men du kan jo si til barna at trikkefører syvertsen bor faktisk her i huset. Han har kjørt den trikken et par millioner ganger og kan den sangen alt for godt!

Kan til og med sees på en av kaptein sabeltann filmene. ha-ha!! Tror han var 16-18 år eller noe i den tiden. Men han ligner jo?

AnitaH2 sa...

Og jeg som hadde satset på å hoppe over parken i år, og heller ta bare show en sen kveld. Har hatt den varianten noen år, og det har funket fint for den første. Nå spørs det vel om det blir spesielt pop. Broderen har jo spurt etter årskort, også... Bare å bøye seg for Mammons høyborg i år igjen, tenker jeg!
Men i år har jeg jo faktisk sjansen til å ta parken på vanlige dager! Det hadde jeg ikke tenkt på.

Ellea sa...

Ååååhhhh, denne tiden er den beste i parken, før alle turistene har kommet. Dette innlegget minnet meg på alle de fine dagene jeg hadde der med Herr Sønn da han var liten......selv om jeg må innrømme at jeg til tider var dugelig lei av stedet........

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫