lørdag 9. mai 2009

Geranium gis bort

Har tatt til fornuften og funnet ut at party på meg i kveld er helt utelukket! Er sliten og lei, og trenger rett og slett å være litt alene. Gubben skal ut. Det har vært innebandyturnering for skolene på østsiden i dag, og nå er han hjemme på spise- og fortelletur. Vår skole hadde visstnok vunnet - og det er jo gøy! Hans skole kom på 3.plas, og det var også bra. Nå er det mellomspill med mat og drikk før det er fest i kveld. Gubben går nok, jeg blir her.

Mens han har løpt rundt etter en ball, så har jeg haget. Balsam for kropp og sjel. Greskar og squash er blitt så store nå at de MÅ ut! Har ikke så store potter å putte dem i heller, så er litt i stuss på hva jeg skal gjøre, for pallekarmene kommer ikke før mandagen. Purret naboen og han lovet dyrt og hellig at mandag er dagen :-)

Må ha jord også... MYE. Tror søpla er stedet å gå, eller på Crazy Price. Den ser ok ut, og koster bare 200 for 7 sekker. For godt til å være sant?!?

Har plantet det jeg kjøpte på plantemarkedet i ei krukke til å ha på trappa. Hadde oppi sånne gel-kuler som skal holde på vannet. Får se hvordan det blir. Britt Åse skrev noe om dette tidliger, så jeg fant en pose i skuffen og prøver. Kan i alle fall ikke skade.

Var på plantasjen og kjøpte 2 tårer. HengeFuchsia. Hvite, stor dråper. Mulig jeg vil like dem?!? Er ikke helt enig med meg selv om det var lurt eller dumt å kjøpe. Men måtte ha noe..

Og så, sist, men ikke minst - til overskriften;

Har gavd litt i bedet og tatt opp en del geraniumbiter, som selvsagt trenger nytt hjem. Så har du en hage i nærheten, så si til!

Her er bilde av de jeg tok opp - mener jeg;Kan også grave opp noen av barna til hun her;
En Akeleie, da, men hun er jo usedvanlig søt med skjørt!

10 kommentarer:

AnitaH2 sa...

Må grave ned litt før jeg tør si ja til noe mer. Men mangler rosa i det hele tatt, og den mørke med hvitt senter?

Mete sa...

Ja - er det ikke bare å si ja, da?

Dytt ned innimellom!

Charlotte sa...

Himmel og hav. Gir du bort Geraniumer?
Den lyserosa på øverste bildet så jo usedvanelig søt ut da. Navn?
Og den hvite nede. Me like!!

Mete sa...

G'ene er store og trenger ikke bli større nå. Småplukk i pottene, men de vokser jo som ugress! Den lyserosa er vel en G.oxonianum, mest sannsynlig 'Frank Lawley'
Den hvite er en G.pyrenaicum 'alba' eller noe i den duren der :-)

Charlotte sa...

Sier gjerne takk jeg? Men er uten hjul i helga, så jeg får ikke kjørt bort til deg å hentet de enda.

AnitaH2 sa...

Hadde akkurat fått planter i posten da jeg svarte i sted...
Nå er de i jord, og jeg føler meg litt tryggere på at det går an å si ja likevel!
;-)

Mete sa...

Flott, da. De står nå her på muren og røter seg skikkelig. Ikke noe problem. Kan vi ikke bare avtale nærmere om henting / levering? Jeg er bare glad for å bli kvitt dem - frigjort plass ble det ikke, men det er håp i hengende snøre...

Margrethe sa...

Slegner meg på her, jeg :) Tar gjerne imot geraniumer, om det er mer igjen.

Mete sa...

Jepp Margrethe - det er det! Og er det tomt, så spar jeg opp flere... Noen spesiell du vil ha, eller tar du hva som helst?!

Margrethe sa...

Så flott!
Jeg tar gjerne alt i lilla, hvitt og blått :) Den lilla med hvitt innerst var velg fin!

Har ikke noe imot akeleien, heller, jeg :)