lørdag 11. oktober 2008

Hekta på....blogging!

Det er en deilig følelse, det der, å klare å få til ting selv. For meg er det spesielt godt å mestre datating på dette "nivå"... Er flink med programmer på jobb osv, men har ikke vært helt på nett med tanke på blogging mm. Men når jeg ratter rundt på de ulike bloggene, så er det utrolig mange som har masse gøy! Ikke alt passer for meg, men det er gøy allikevel!
Noe blogger er mer interessante enn andre - fordi de treffer meg eller fordi eieren skriver så drivende bra! Noen har nydelige bilder, andre gode ideer!
Men jeg må innrømme det - jeg er i ferd med å bli hekta på blogging!
Hadde en periode på facebook, men det er daffe greier. Fordelen er at man finner gamle kjente, men det er det! Det er lenge mellom hver gang jeg er der inne nå, og vurderer igrunn å slette hele profilen.
Her inne har jeg funet meg mer til rette. Kanskje ikke så rart - som lærer liker jeg jo å kunne uttale meg

Har ikke fortalt dette med bloggen til så mange. Vet ikke helt hvorfor, men det er liksom ikke helt meg. Men hva er meg? Kjenner jeg meg helt? Neppe!
Selv etter personlighetsanalysen i fjor er jeg ikke sikker. Var det meg som ble beskrevet? Joda, mye passet bra, men noe var helt fraværende! Og godt er det!
Det kom f.eks ikke frem at jeg i vårt tidlige samboerskap ble så sint at jeg kastet biffkniver så de sto i parketten... Hadde neppe fått jobb i skoleverket om det sto i CV'n

Trodde egentlig at jeg skulle skrive mye om hagen og legge ut bilder fra den her, men spiriten er forduftet. Satser på at jeg finner ånden igjen i løpet av ettervinteren, i alle fall.

I dag har jeg kjøpt ny sykkel til eldstemann. Gleder meg til å se fjeset hans når han finner den i morgentidlig! Han har slitt lenge med en sykkel som kun ville gå i 5.gir - den er lei når guttene i gata har funnet ut at slædding er det store...

Men nå, nå nærmer det seg
God natt!

- følte det ble veldig hopp og sprett i kveld, jaja - hodet er skåltomt for systematiske tanker for tiden...

4 kommentarer:

Ragnhild sa...

Jeg kjenner meg igjen i beskrivelsene dine, det er morsomt å utforske mulighetene som finnes og se hva andre har fått til og skriver om. En av disse bloggene jeg titter innom er din, derfor har jeg også lagt deg til blogglisten min.

Hilsen Ragnhild

Vivi sa...

Blogging er blitt en del av livet våres, og på en helt annen måte enn dagbøkene. Jeg føler mere frihet til å legge ut bilder og skrive om ting som ikke er hagerellatert.

Bloggen din er blitt kjempe koselig.

Mete sa...

Jeg sier bare tusen takk til dere!
Jeg er enig med deg Vivi - friheten her er mye større hva jeg føler jeg kan skrive om. For jeg er hagegal, men det er litt i rykk og napp hvor intenst det føles og utføres.
Ha en fortryllende søndag!

Juni sa...

Jeg kjenner meg også igjen i tankene dine. Det var litt rart å fortelle at jeg hadde begynt med blogging. Barna mine syntes hvist også det med en gang, men det varte ikke lenge før de mente det var stilig. Etterhvert har jeg "truffet" mange bestemødre som blogger. Hvofor skulle det være noe rart? Liker godt å lese det du skriver om i bloggen din mete.