torsdag 23. oktober 2008

Opsummering

Så er det noen dager siden sist jeg hadde mulighet til å blogge litt. Vet ikke om tiden er bedre i dag, men det føles sånn. Jeg har et helt hav av en dag foran meg. Har tatt en avspaseringsdag for å - om mulig - ferdigstille min nest siste oppgave på studiet. Er oppe i rett antall ord, men kvaliteten på de 3-400 siste er vel heller dårlig... Må flikke litt her og der, friske opp dette med kildehenvisninger og få satt inn detaljer som bunntekst og sidetall. Og skal jeg være helt ærlig, så er det godt nok å bare bestå denne gangen. Det har vært en himla hektisk høst - merker det ikke minst på humøret! Lufta er gått helt og holdent ut av ballongen sånn etter middagstid... Treningssenteret har ikke sett snurten av meg på en god stund - det skal de få gleden (?) av fra og med neste uke! Gleder meg til det!

Ellers har vi hatt et merkelig vær her sør i det siste. Fra sprutregn og storm i det ene minuttet til helt stille og opphold det neste. Ikke lett å forholde seg til! Da jeg var på vei til treff i Vågsbygd Hagegale tirsdag fikk jeg nesten sånn "The day after tomorrow"-feeling. Den derre scenen der det plutselig blir heeelt stille - når orkanens øye er rett over New York. Sånn var det på toppen av Steindalen! Fra høljregn og 40km/t over Varoddbroa til heeelt stille og nesten stjerneklart 10 min etterpå.
Jaja. Møtet var som sist - veldig hyggelig! Mange skravlete damer som prater om det meste, og også haging over en kopp kaffe eller fem. Og så er det så befriende å også kunne snakke om annet - uten å si at man har vært på "syklubb"!
OG hvis Ellea ikke blir kvitt drivhuset sitt, så har min bedre halvdel gått med på at det som er så lite og søtt - det har vi plass til .. Så nå får vi vente og se.

Har vært på litt smileys-jakt når jeg har surfet innom diverse blogger. Mange kule, men også mange like. Skulle gjerne funnet noen litt mer hagerelaterte, men men
Også er det så rart, for i noen blogger går det ikke an å bare dra smilien inn på Smiley-paden min. De legger seg ikke der - bare forsvinner. Åffår det?

I morgen er det bursdag i heimen - må snike meg ut en halvtime i dag og kjøpe gave + gå til innkjøp av div til en kake. Feirer lørdag - det passer for de fleste i slekta.

Håper også på å få lest litt i de andre bloggene i dag, men NÅ, nå må jeg skrive litt, altså!

4 kommentarer:

amo sa...

Lykke til med oppgaven. Har skrevet en del oppgaver for andre og det tar alltid lenger enn tid enn man tror med finpuss og redigering.

Charlotte sa...

Ja lykke til sier jeg og. Og grattis med bursdagfeiring i morgen.

Ragnhild sa...

Lykke til med oppgaven fra meg også. Det er faktisk en trøst å se at andre også holder på med slike sysler. Jeg fikk ny oppgave i dag som skal leveres om en måned. Foreleseren sa at vi trengte ikke å bruke mer enn en uke på den. Jeg bladde fortvilet igjennom jobbavtaleboken min, og tenkte en HEL uke?? Ja, ja, da må det bli helger og sene kvelder fremover for å komme i mål. Flikking og redigering tar tid det også, men en må vel bare bestemme seg for at NÅ får det være nok. Godt er det i allefall når oppgaven er levert :)

Ellea sa...

Lykke til med oppgaven Mete:-)

Når det gjelder smileys/smileypad har jeg funnet en enda bedre metode....Jeg limer inn oppskriften som jeg skrev på forumet:

"Nå har jeg funnet ut en smart måte å rippe smileys over til smileypad . Dersom du trykker på tools og deretter på smiley ripper får du opp en boks der du skriver inn adressen til den siden du ønsker å rippe smilyes fra. Da vil du i det nederste vinduet få opp en liste med oversikt over alle smileys som finnes på siden. Merk disse (du kan velge flere av gangen ved å holde ned Ctrl knappen mens du merker). Deretter velger du hvilken folder du vil rippe dem til og klipper på "rip to (navnet på folderen)

Jeg testet det ut ved å klikke for at jeg skulle svare på et innlegg her på forumet. Da får man opp en liste med alle smileyes som kan brukes i innlegg. Jeg kopierte adressen, og limte den inn i feltet for "Web page or folder to searc". Merket alle smileyes på siden (du får også opp andre bilder på siden, men smileyes er lette å kjenne igjen siden de har smiley i navnet) Klikket på en folder jeg hadde valgt og alle smileyes ble lagt inn i smiley pad. Jeg har også testet at de kan trekkes inn i bloggen."

Når det gjelder drivhuset skal jeg ta kontakt med deg dersom min kollega ikke skal ha det...kan ikke du sende meg tlf. nr. ditt på en PM?