søndag 26. oktober 2008

Svømmestevne vel overstått


ja, så var 4 og en halv time i en heller klam Møglestuhall over. Skrekkelig varmt, maaange mennesker og 300 svømmere. Mats hadde gledet seg masse, men sommerfulglene lettet nesten med hele gutten da vi kom inn i hallen! Først uendelig mange jenter som skulle svømme 25m fri, og så et gutteheat før Mats skulle i ilden. Overtent jumpet han uti så fort damen blåste, så da var det opp igjen... Men, neste forsøk gikk bra og han vant overlegent! Skal si den karen var stolt etterpå!
Så var det laaang venting til neste øvelse - rygg. Og der ble han nr 2 - gjett om han var stolt! (Og opphavet også, igrunn)
Så bar det hjem til guttene i gata, taco til middag og mer enn tussmørkt ute allerede kl 17.00.
I morgen er det en ny uke, og jeg må få skrevet ferdig konferanseuttalelsene mine - skal ha samtaler med hjemmene i morgen og tirsdag kveld. Satser på at alle kommer - de derre slengerne etterpå er bare drepen!
Ellers skal jeg få plukket ut bilder til årets julekalendere - lager alltid til familien, og det tar jo sin tid med all stæsjinga. Akkurat det å lime inn bildene er jo enkelt...
Og så er det jo noe med at når man først har holdt på i 8 år, så er det ikke snakk om at besteforelder og olderforeldre vil være foruten kalenderen...
Jaja.
God kveld!

1 kommentar:

Ellea sa...

Grattis med poden! Tenker dere er stolte. 1. og 2 plass da gitt!:-)