søndag 5. oktober 2008

og sånn gikk nu dagen...

Hmmm - gårsdagens planer og dagens planer ble ikke helt som forventet.. Det var bikkjekaldt ute og blåste villt! Ikke var det så mye å rydde opp heller, faktisk! Sparkesykkelen ble satt i sykkelstativet, fuglemateren hengt opp igjen + fyllt opp med godbiter til de søte, små, og ellers var det lite som måtte fikses. Bassenget som han på rekka til tørk (på 3.uka) har lagt helt stille der under hele stormen. Utrolig!

Prøvde oss på en liten familietur i formiddag også. Sola skinte da vi dro, og det var strålendes da vi kom hjem, men i den andre meningen av ordet. Har tørket tøy over alt av stoler og dusjkabinett + badekar etterpå, trommelen er jo opptatt med sitt fra før, for å si det sånn..

Plantasjen på senteret ble også besøkt, men det var ikke mye godbiter å finne der. Endte opp med solsikkefrø, oasis og to planter til å ha på kontoret. Ikke så dumt det heller. Løken var på 3 for 2-pris, men antar at de snart er til halv pris, så jeg venter til det. Synes det var drøyt med 40 kroner for ei pakke med noen fislete snøklokker... Særlig når jeg må ha maaange! De gamle forsvant nok i oppussinga av bedet, er jeg redd for.

Eller har jeg prøvd meg litt med fotoapparatet, men bildene ble ikke publiserbare...
Legger heller inn noen som jeg tok i høstferien.Hvor i rakker'n ble de andre to bildene av, da? Forsvinner her inne, jo! Jaja.
Nå er det snart duket for Myggen på SørArena; Go Myggen, Go Myggen!
Gøy det, da!

2 kommentarer:

Charlotte sa...

40 kr for snøklokker!!! Herreminn, det var dyrt.. Kanskje jeg også burde vente på salget? Om jeg får det til da.
Her har det blåst godt også ja.

Mete sa...

40 kr for 10 fislete greier som det sikkert bare kommer opp 4 av. Pjuk!
Nei, vent til salget + sjekk andre steder også. Europris, f.eks. De har jo hatt blomsterløk tidligere.... Hmm.. Ikke så dum, jeg :-?