lørdag 4. oktober 2008

Høstferie

Åh, en uke på heia - sjelefred, hyttekos og turer i heia. Dette har vært deilig - rett og slett!
Har hatt ymse vær, en del regn, men også sol fra skyfri himmel.
Har fyrt masse i tønna også - luktet som en skogbrann da jeg kom inn! Fyrte en haug med kvister som har lagt i mange år og som vi ikke har kommet til bunns i, men nå sto jeg 6 timer foran tønna og peisa på :-)Geir røska opp røsslyng i metervis - og vips, så kom all tyttebærlyng frem igjen!
Veien er også snart ferdig, og ungene fikk opp sykler. De må ha syklet mange mil tilsammen! Frem og tilbake, frem og tilbake.
Var hjemom et par ganger - fotballkamp og kompis som skulle leveres, men ellers har vi vært avgårde siden forrige fredag. Utrolig heldige vi er!

I går feiret vi 10års bryllpsdag! Det er ikke dårlig nå til dags! Fikk et flott DyrbergKern-armbånd. Har suglet på det en stund, og ble super happy. Men hva skjer? Jo, den ene steinen detter av etter noen få timer! Åh, så surt! Men ikke noe prob å få byttet det i kveld. Var på Berglihn 17.55 i kveld - 5 min før de stengte. Fikk nytt uten noe om og men.

Nå går vaskemaskinen for fullt, og vil gjøre det i morgen også... Mye som blir skittent på ei uke. :-)

4 kommentarer:

Ellea sa...

Gratulerer med bryllupsdagen!!

Velkommen etter forresten, vi feiret sølvbryllup i august:-)

Mete sa...

Tuen takk, og så flinke dere er! Visste jo egentlig det - så på bildene dine fra cruiset! Det vil jeg også om 15 år! (eller kanskje før?!?)

Anonym sa...

Godt høstferien har vært flott. Undertegnede er også fornøyd med ferien, men har selvsagt skjøvet stilbunka foran seg: Søndagskveldens prioriterte oppgave sier seg selv... At man aldri lærer.

Mete sa...

Hehe - den der er kjent! Men i år gjorde jeg sjakktrekket - ?!? - utsatte prøven til onsdag denne uka :-)
Og så utsatte jeg heller oppgaven jeg skal skrive på studiet mitt i ferien. Har alltid noe jeg må utsette, tydeligvis!