søndag 26. oktober 2008

Klokkestilling

Så var det den morgenen i året igjen - en med stilt klokke. Ungene våknet 1 time før vanlig - før klokkestilling! Så da klokka visete 04.45 var jeg oppe første gang. Er dessvere skrudd sammen slik at når jeg først står opp, så klarer jeg ikke sovne igjen uten at migrenen flytter inn... Så jeg sendet ikke så mange gode tanker til min dyptsovende mann akkurat da... Har en dag hver i helga - denne fikk han to

Ungene var ikke utsovet og det har vært masse krangling, så nå sitter 8-åringen mede og ser på tv, og 4-åringen siter oppe.. Her sitter jeg også - på data'n. Har akkurat lest påmeldings- og startlista til karusellstevnet i dag. Det er ikke minder enn 60 deltakere bare fra Varodd, og en haug fra de andre også. Er vel rundt 12-13 het i hver øvelse, så det kan bli en lang dag i Lillesand!
Mats skal svømme tidlig - og nest sist, selvsagt! Ja ja, det regner ikke, så vi får ta oss en tur ut der borte, eller håpe på at gymsalen er åpen.
Må sikkert riste av seg litt energi både liten og stor.

Og nå er sannelig barne-TV også i gang med å reklamere for Halloween. Jeg blir så §!"#¤%!
Unger som reker rundt på dørene og tigger godteri og truer med egg og alskens annet om de ikke får, det vil jeg ikke at mine barn skal være med på - (i alle fall så lenge jeg klarr å hindre dem)! Julebukk er jo omtrent det samme, men det er en norsk tradisjon...
Har funnet på diverse annet skøy de siste årene, og det har vært helt greit. Mange som tenker som oss - i fjor var det hel fullt på bowlinga av barnefamilier. I år får vi se hva vi får til - i og med at det er en fredag, så er kanskje hytta et alternativ?!?

Jepp - nå har jeg vært oppe så lenge at det er på tide med litt frokost. Ha en fin dag!

4 kommentarer:

Ellea sa...

Så flott med alternativ halloween da! Heldigvis var det ikke særlig utbredt med halloween godtetigging da sønnen min var liten. Jeg er helt enig i at julebukk er noe helt annet. Må vi overta alt amerikansk?

En fin søndag til deg:-)

Charlotte sa...

Ja det halloweenmaset liker ikke jeg heller. Masse sort og orange plastik overalt.
Neeeei.
Julebukk er mye koseligere.

Gøy å stå himla tidlig opp, ikke sant?... not.

Charlotte sa...

Ha-ha , glemte å si at jeg var selv med i Varodd svømmeklubb. Ikke plakat av meg som minne hos dem akkurat. Jeg var ingen racer, men det var jo gøy da. I det kvalme bassenget på 12,5 meter med alt for varmt vann og hår og plaster i skjønn forening. Helt topp!!

Mete sa...

Hehe - bassenget på Haumyrheia er nok blitt bedre siden dine glansdager, Charlotte! Du var elev er også, var du ikke? Må finne deg i anegalleriet i gangen! Drit vittig!