lørdag 25. oktober 2008

Hufsevær, tv-titting og annet snacs

Nå har stormen truffet Kristiansand - eller kanskje det bare er stiv kuling? Blåser og regner gjør det i alle fall!
Det er deilig å sitte inne med starinlys i hver en krok og i vinduer.

I ettermiddag var det familieselskap her - mindre enn vanlig. Var bare 12 i dag. Pleier sjeldent å være under 22.. Men, men. Bursdagsbarnet ble i alle fall behørig feiret med smell-sammen-det-du-har-glutenfri-eplekake og sjokoladekake, varme bjørnebær og vaniljeis. Folket var fornøyde, og da er jo alt bra!
Nå er kjøkkenet sjainet og beina har fått et spa-opphold. Trengte sårt å bli pusst og gnikket på. Deilig!
Og så har jeg sett på disse familiene som er ute i den store verden på NrK. Blir så inderlig flau over trønderfamilien (sorry om noen kjenner dem) og deres oppførsel - eller kanskje hvordan de blir fremstilt? Kulturforakt... Hva slags ferie trodde de egentlig at de skulle være med på?!? NrK sponser neppe 3 uker på Kreta eller Grand Canaria, for å si det sånn!
I morgen er det svømmestevne i Lillesand. Første stevne for 8-åringen. Rygg og fri står på programmet. Blir spennende! Det er statuetten som frister - da må han være med på 3 av 4 karusellstevner. Så får i se.
I morgen skal også oppgaven min leveres - har printet den, men ikke lest gjennom. Vet ikke om jeg tør - det er nok en del som bør endres på. Men nå er det kun bestått / ikke-bestått, så fristelsen er der... Frist er 23.55 i morgen kveld, så jeg får se...
Ha en fortsatt god kveld!

6 kommentarer:

Miamaria sa...

Lykke til med innleveringa! Det er godt når den er levert.

Mete sa...

Ja, kanskje... Og takk for det! Da er det i alle fall gjort, og så får man ta tilbakemeldingen når den kommer :-)

Villrose sa...

"varme bjørnebær og vaniljeis." Nam-nam!

Lykke til med stevne i morgen! Har vært nervøst til stede på mange, gjennom tidene - det var kunstløp, da.

Bønna sa...

Jeg tror nok man må ta Den store reisen med mange "klyper salt" om man ser på det som dokumentar. Den er klippet og isenesatt for å lage en story ut av det. På mange måter er nok alle deltakerne skuespillere.

Om man tar det utganspunktet kan den likevel være grunnlag for å reflektere litt over det å reise på ferie som en familie, å møte nye kulturer, å være gjest, og det å være langt hjemmefra.

Her er barna svært engasjert i serien og hva de opplever selv om de egentlig er litt for små til å være så lenge oppe.

(Wow jeg får til å skrive min første kommentar)

Charlotte sa...

Ha ha!! Nesten akkurat samme innlegg som jeg hadde for noen lørdager siden. Akkurat samme setning anng, trønderfamilien. De er bare helt forferdelige. Ikke mange jeg har lyst til å fysisk gi en på tryne. Men de der altså.
Den ene datteren er det jo litt håp for, men resten er helt på jordet.. feil jorde.

Men etter det jeg har forstått så har de visst mottat flere trusler og greier. Og godt er det.

Mete sa...

villrose: jepp - nam-nam. Smak av sommer! Godt frysen er full av bjørnebær, det er en stund til det er sommer igjen.

bønna; jadda - det er reality på sitt verste, men allikevel har jo disse personene sagt og gjort... Selv om det helt sikkert er klippet sønder og sammen. Men høflighet finnes ikke!

Charlotte; hehe - ikke miningen i plagiere innlegget ditt! Men de er ufyselig (i alle fall på tv) Enig i hun ene datteren - hun er jo søt.