søndag 5. oktober 2008

Høststormene er her!

Å i heiane for et vær det har vært i natt! Sovnet ikke før etter en "kveldstur" i 4-tiden. Da var jeg ute og reddet en sparkesykkel som lagde mengder med lyd på belegningsteina. Iført slippers og trøye OG hodelykt var jeg nok et syn.... Men antar at ikke det var så mange som så meg, og de som gjorde det; vær-så-god for en god latter!
Strømmen kom og gikk og hver gang den kom igjen, så kom ladesignalet fra telefonen - argh! Og ikke orket jeg gjøre noe med det heller!
Ungene kom ned halv åtte - klare for en ny dag! Da var det bare å kreke seg ut av senga, gjøre en del jobbing på pc - som å sikkerhetskopiere alle bilder og musikk + betale regninger og sånt. Etterpå er det bare å fortsette på kleshaugen, kle seg godt og gå ut og rydde. NÅ er det tid for å få bort sommerblomstene som er mer enn på hell, rydde opp i diverse annet stæsj og få litt løk i jorda. Også så jeg på bildene jeg la ut i lysbildeshowet mitt - må få rensket opp i bedet - ser at en del av disse er avgått ved den visse "%¤!# pga overvekst av andre....
Rart med det - tenker liksom ikke på det når det står på, men nå, nå så jeg en del ting jeg gjerne ville hatt, men som altså er borte for good and ever (så da er det ut og kjøpe, kjøpe til våren...)

Tar meg en tur ut i høstsola om en stund, jeg. Ha en fantastisk stille etter stormen-søndag!

2 kommentarer:

Ellea sa...

Gjett om jeg har merket høststormen også. Takluka på drivhuset forsvant i vindkastene, men heldigvis fant min bedre halvdel det igjen og fikk tapet det fast.

Juni sa...

Her er det iallefall ikke stille etter stormen ennå, men jeg kan jo håpe....